Kada se radi o muškarcu Vodoliji, jako je bitno znati njegove astrološke odlike, jer su ovi muškarci, rođeni između 21. januara i 19. februara, izuzetno nezavisni i vole da beže od rutine. Stoga, bilo bi mudro da ne pokušavate da kontrolišete muškarca Vodoliju, jer njemu treba njegovo lično vreme, prostor, vreme s prijateljima i sloboda da pije kada god poželi.

Drugi najbitniji aspekt karaktera muškarca Vodolije je da su ekstremno entuzijastični i šarmantni kada upoznaju nekog novog ili rade nešto novo. Međutim, taj entuzijazam je prilično kratkotrajan jer brzo izgube interesovanje. Stoga, osoba mora da bude strpljiva kako bi izašla na kraj sa njim.

Muškarci Vodolije nisu poznati po eksplicitnom pokazivanju romantičnih osećanja. Nisu ekstremno praktični ali nisu ni romantičari. Dakle, kako biste bili u vezi sa muškarcem u ovom znaku, morate se prilagođavati toku veze non-stop, tj. novonastajućim promenama.

Ovi muškarci su skloni odlascima na žurke i masovnim okupljanjima. Obožavaju da budu u centru pažnje i jako su druželjubivi, iskreni i prijatni s ljudima. Vole pažnju, ali isto tako obraćaju pažnju na ljude, kada smatraju da je to važno. Ako i pokušate da ih držite na povodcu ili da ih zaustavite u želji da budu deo velikih okupljanja, očekujte da takav potez rezultira negativnim emocijama.

slika vodolija Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Vodolija

Ako želite vezu sa ovakvim muškarcem, naviknite se da će uvek biti organizator ili centar žurki i masovnih okupljanja

Vrlo je bitno znati da su muškarci Vodolije jako određeni po pitanju iskrenosti i istine. Stoga, ako lažete u vezi sa nečim, čak i ako je nešto maleno, odraziće se na njihovo poverenje, i to mnogo! Jako su strogi kada je istina u pitanju, i bilo šta što ih navede da sumnjaju može da dovede do ozbiljnih posledica, jer kada Vodolija izgubi poverenje u nekoga, jako je teško pridobiti to poverenje nazad.

Comments