Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Trio fantastiko, ali u vezi

Trio fantastiko, ali u vezi

Ona je bila tu, uvek uz njega i dok je bio gore i dok je padao. Ona je bila s njim četiri godine, svih tih dana se vodila kao njegova devojka. Bili su par. Znali su je po njemu. Oslovljavali je sa: “ona njegova”. I dalje postoje kao par, samo se njihova veza proširila na troje. Ne, nisu dobili prinovu, već se on ponovio i to devojkom više. Šta se desi kada ljubav traje i potraje četiri godine, a on poželi da tu ljubav osveži novom ljubavlju? Da li se to zove veza utroje?

Šta tu može biti iskaz poštovanja i dobre odluke? Ovde to ne postoji. Dobro rešenje, odluka? Hah… Ostaviti staru ljubav zbog nove ili možda nastaviti već davno započeto, a početi novo, uzbudljivo i lepršavo? Ići putem zaljubljenosti ponekad ume da bude nesigurno, ali tu su i bolne uspomene. Tragovi su tu, a da li će nova ljubav uspeti da ih izbriše? Pred svim ovim nedoumicama našao se i ovaj dečko. Dugo već u lepoj, skladnoj vezi kad odjednom, pojavi se ona. Vitka crnka sa očima krupnim kao orah i osmehom koji ostavlja bez daha. Da li je to bila lepa i skladna veza kad je on imao potrebu za drugom devojkom?

I sve se slučajno zbilo. On, ona i ljubav nova. Sve je počelo od bezazlenog dopisivanja. Malo oduška i slobode mogao je dati sebi. A kada je shvatio da njegova interesovanja, želje i maštanja deli i ona, to dopisivanje dobilo je sasvim novi oblik. Zamenili su noć za dan, a svako jutro su dočekivali zajedno. Dane bi provodio sa zvaničnom devojkom, a noći sa neodoljivom crnkom. Da ironija bude još veća, sve troje su živeli u istom gradu, gde svako svakog zna.

foto14 Trio fantastiko, ali u vezi

“Šta da radim?”

Glasina nije bilo jer je on vešto skrivao svoj paralelni život od očiju prolaznika, poznanika, prijatelja. I sa jednom i sa drugom je odlično funkcionisao. Sa zvaničnom devojkom je šetao po gradu, a drugu je zvao na druženje uz film i ništa više. Samo poneki dodir, pomiluje je po vratu i poljubi u rame. Na prvi mah deluje kao jedna velika srećna porodica. Svi zadovoljni, srećni. Ali, neko je u ovoj vezi ipak bio višak. I jednom je ova farsa morala da se završi. Ne njegovom voljom naravno. Iako je želeo da se sve reši, nije znao za koju da se odluči. Koja od njih je bila dobitna kombinacija? I na kraju nije on presudio. Hteo ili ne, bio je uhvaćen. Staroj ljubavi morao ja da kaže adio.

Epilog ove priče bio je sasvim očekivan. Stara ljubav se raspršila na milion malih delova. I ako biste ga sada pitali da li mu je žao zbog svega, bez razmišljanja rekao bi: “Ne”. Sve je bilo samo navika.

Stoji nerešeno još jedno pitanje, šta je sad to veza utroje? Možda je to ipak samo raskrsnica dveju ljubavi, prekretnica za bolje sutra ili samo muški hir da ima dve različite jednako primamljive devojke. Na vama je da presudite.

Za kraj, poruka svim devojkama: “Ne dozvolite da misli vašeg muškarca lutaju, premale su da bi bile same napolju.” Što znači da je sve do vas. Ako ne pridajete dovoljno pažnje svom dečku i njegovim interesovanjima, naći će se neka devojka koja će to umeti da iskoristi. I nebitno da li je on sada kriv i gde je pogrešio. Veza utroje nema perspektivu i završi se kad-tad i na različite načine, ali najčešće loše po ljubav. Zamisao o savršenoj vezi se gubi, a nova devojka, da, ona sa očima krupnim kao orasi, pokušala je da razvije pravu ljubav, ali udvoje. Ipak je za to dobila šansu.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice