Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Osobe koje slede svoje srce ne pokušavaju da idu prečicama, ili da promišljaju, kalkulišu, planiraju – a i kada pokušavaju, to im jednostavno ne uspeva. Ako slušate svoje srce, za vas sve mora biti istinito i stvarno, doživljeno i proživljeno, vaš zakon su istina i strast – imate strastven odnos prema istini i istinit prema strasti.

Donosite odluke koje drugi nazivaju nepromišljenim

Naravno da su nepromišljene. Kad pokušavate da mislite, donošenje odluke se beskrajno odlaže i logičkim i racionalnim pristupom naprosto ne stižete nikuda. Osim do trenutka kada ste toliko izmoreni razmišljanjem, da prosto presečete, pa neka bude šta bude. Verovatno su vas bliske osobe često upozoravale da budete oprezni, da ne žurite, da ne budete suviše iskreni, ali to je kao da su vas savetovale da ne budete vi, nego neko drugi. Možda ste nekad i pokušali, jer vi razumete dobar savet. Samo, to kod vas ne radi tako. Da biste prestali da se mučite, da se ne biste razboleli od nagomilanog naboja, košmarnih snova i brige, vi morate na svoj način, neustrašivo, neposredno, otvoreno.

Nikada se ne bojite da nekog pustite u svoje srce

Vi nemate zidove, filtere i odbrambene šančeve sa krokodilima. Kapije vašeg srca su širom otvorene i spremni ste da svakome poklonite pažnju, razumevanje i utehu. I to stalno radite i baš imate puno posla. Lako uspostavljate konekciju i ljudi vam se otvaraju i poveravaju, a kada su u pitanju romantični odnosi, oni proizilaze iz takve konekcije lako – i često su iscrpljujuće razočaravajući. Vi nudite i dajete sve, a u nekom trenutku shvatate da vam nije uzvraćeno na adekvatan način i da je vaša velikodušnost iskorišćena. Ranjivi ste i neizostavno bivate ranjeni, ali vi ne odustajete, iako znate da ćete biti povređeni.

Editors choice