Od 16. do 18 decembra biće održan trodnevni seminar Biodanze u Plesnom centru by Aurora. Prvi put u Beogradu, instruktor Biodanze Thomas Fink, osnivač Biodanza Friuli studija u Italiji i dugogodišnji instruktor ove metode održaće radionicu na temu “Poezija susreta”.

Biodanza Workshop 1 Trodnevni seminar BIODANZE u Beogradu

Biodanza (“Ples života”) je metod ličnog razvoja u kome koristimo ples, muziku i iskustvene sekvence (“vivencia”) da se povežemo sa samima sobom, svojim emocijama, da dopremo do osećaja radosti, samopouzdanja i samopoštovanja koje nosimo u sebi, da budemo prisutni u svom životu, kao i da se otvorimo za zdrav kontakt sa ljudima oko sebe.

Biodanza Workshop 2 Trodnevni seminar BIODANZE u Beogradu

Zato se Biodanza već dugi niz godina praktikuje u celom svetu kao efikasan metod za smanjenje stresa u svakodnevnom životu.

Pod vođstvom iskusnog instruktora Thomasa, podijum za igru postaje ogledalo našeg svakodnevnog života i kako se ponašamo u susretu sa drugima: ko sam ja u susretu sa drugom osobom, koliko pružam a koliko uzimam, šta i koliko želim od kontakta, vidim li zaista osobu preko puta?

Biodanza Workshop 3 Trodnevni seminar BIODANZE u Beogradu

Ova radionica će biti prilika da proživite autentične susrete kroz ples, da eksperimentišete sa svojim pokretom, sami ili sa drugima.

Thomas Fink Trodnevni seminar BIODANZE u Beogradu

Informacije i prijavljivanje za seminar na strani www.kreativistika.com ili na mejl serpak.d@gmail.com.

Comments