Distributerska kuća Tuck poziva sve buduće bračne parove da u period od 12. do 15. maja u bioskopima TuckwoodKolosej odgledaju romantičnu komediju “Tuđe slađe” i osvoje vredne nagrade.

Potrebno je samo da sačuvate kupljene karte i uz malo mašte odgovorite na pitanje: “Zašto smo mi idealan par?”

Svoje odgovore ubacite u predviđene kutije u bioskopima, nakon čega će tri najbolja i najoriginalnija odgovora biti nagrađena vrednim nagradama:

  • za prvo mesto – poklon su burme, po vašem izbotu, u vrednosti do 50 000 dinara, koje daruje Zlatara Panić
  • za drugo mesto – popust na kupovinu u Zlatari Panić, u vrednosti od 15%
  • za treće mesto – popust na kupovinu u Zlatari Panić, u vrednosti od 10%

Imena nagrađenih dobitnika biće objavljena u časopisu Lisa 26. maja.

Start: 12. maj

Režija: Luk Grinfild

Uloge: Kejt Hadson, Dženifer Gudvin, Džon Krasinski,

Žanr: Romantična komedija

Rejčel (Džinifer Gudvin) je talentovani advokat u vrhunskoj njujorškoj advokatskoj firmi, odana prijateljica i na nesreću, još sama… na šta je neprestano podseća njena verena najbolja prijateljica Darsi (Kejt Hadson). Ali, posle jednog pića previše na žurci povodom svog tridesetog rođendana, stalno dobra devojka Rejčel neočekivano završava u krevetu sa momkom u kojeg je zaljubljena još od studija prava, Deksom (Kolin Eglsfild), koji je slučajno Darsin verenik. Kada se dugogodišnje prijateljstvo između Rejčel i Darsi sudari sa pravom ljubavi, to dovodi do neočekivanih komplikacija i potencijalno eksplozivnog romantičnog raspleta. Za to vreme, Itan (Džon Krasinski), koji je stalno bio Rejčelin sagovornik i ponekad savest, krije sopstvenu tajnu, a Markus (Stiv Haui), okoreli ženskaroš, ne može da drži ruke podalje od bilo koje devojke u blizini.

Comments