U bojama makaronsa

Pastelne boje nisu najrevolucionarniji trend, to je sasvim sigurno,  ali da su lepe i prijatne, jesu. Sve nijanse lavande, roze i plave će biti posebno popularne na proleće 2018.

Savršene parke

Kada brend romantičnog senzibiliteta kao što je Valentino, ponudi parku kao deo prolećne kolekcije, teško je ignorisati činjenicu da je ovo jedan od komada za koje možemo reći da su game changeri. Parka je takođe neizostavni deo kolekcija Calvin Klein 205W39 i Balenciaga, a i tvog prolećnog garderobera.

Apgrejdovan trench mantil

Još jedan komad koji nam nikada neće dosaditi uprkos dugogodišnjem boravku na modnoj sceni. Iz sezone u sezonu dizajneri ga uspešno unapređuju pa je tako ostao klasičan komad koji svi želimo, a njima dobra podloga za eksperimentisanje. Céline, Loewe i drugi brendovi su za proleće 2018. dosta eksperimentisali i dali nam još više razloga da želimo ovaj komad.

Povratak panka

Pank je inspirisao dizajnere i to u priličnoj meri, tako da ako je suditi po prolećenim kolekcijama, viđaćemo pank i u narednim. Prada, Moschino i Balenciaga predvode u ovoj ekipi, sa mrežastim i animal print detaljima, a čak se i Altuzzara, brend poznat po refiniranosti, priklonio panku i ponudio lookove upotpunjene mrežastim čarapama.

Birds of a Feather

Pernati trend kojim Miuccia Prada suvereno vlada ne pokazuje znake zaustavljanja. Naprotiv, uzelo je maha i poletelo u modnom svetu pa tako mnogobrojni dizajneri deluju široko i predstavljaju razne komade od detalja do celokupnih lookova sa perima. 

Comments