Rese

Ako već nisi do sada, daj resama priliku na proleće da te osvoje. Pogotovo onom tipu kao sa Calvin Klein komada, koji su dizajnirani da podsećaju na pom pom navijačica.

Rascvetane 60-e

Zahvaljujući mnogim brendovima, ali prvenstveno kućama Balenciaga i Marni, ovi floralni paterni koje smo navikli da vidimo na krpama i stolnjacima, su se vinuli u modne visine i stigli na piste. Malo drugačija prolećna rasvetanost. 

Šorc

Sasvim kratak šorc? Ne baš. Ali onaj dužine biciklističkih pantalona se vratio i to u punom sjaju! Nije važno koji će biti tvoj prolećni stil ali ovaj komad ćeš nositi.

Suština brenda

Jedna stvar je posebno u fokusu, a to je da veliki brendovi koji samo nagomilavaju broj vernih sledbenika i fanova kao što su Gucci i Balenciaga, se nipošto ne šaltaju iz sezone u sezonu, jureći trendove. Naprotiv, oni guraju svoju u svakom smislu izazovnu estetiku svake godine sve dalje pomerajući i naše i sopstvene granice. 

Logo Manija

Logo je još jednom svuda. Čak i oni brendovi koji se do sada nisu oslanjali na svoj logo poput Monse, su sada počeli. Ipak, pravo uživanje je gledati kako Loewe i Versace pristupaju svom logou i osvežavaju ga iz sezone u sezonu.

Pročitajte još i ovo:

7 znakova koji ukazuju da je vreme za šoping i nove odevne komade

Šta se desi kada odustaneš od šopinga na godinu dana?

6 stvari koje će razumeti samo devojke koje obožavaju šoping! 

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.instagram.com

Tea

Comments