Prvi u nizu Shoppi Retail Park, svečano će otvoriti svoja vrata u Subotici 17. marta u 10 časova, kada će posetioce pored zabavnog programa, koncerta i brojnih sadržaja za sve članove porodice, dočekati i posebne pogodnosti koje su zakupci za kupovinu poznatih brendova.

Dve domaće muzičke zvezde, Željko Joksimović i Sara Jo, postaraće se da otvaranje Shoppi retail parka bude spektakularno. Svojim nastupima, pomenuti dvojac, priuštiće nezaboravan provod kako svojim obožavaocima, tako i svim posetiocima.

Zeljko Joksimović Tvoja nova omiljena šoping destinacija Sara JO Tvoja nova omiljena šoping destinacija

Zabavi na otvorenom najviše će se obradovati najmlađi posetioci ovog retail parka, jer će imati priliku da uživaju u zanimljivom programu sa žonglerima, štulašima, klovnovima, zatim u oslikavanju lica, interaktivnim predstavama i drugim slatkim Shoppi iznenađenjima.

Raznovrsna ponuda očekuje i one malo starije posetioce, a najviše će ih obradovati sjajan izbor poznatih internacionalnih brendova, kao što su H&M, New Yorker, C&A, Tom Tailor, Deichmann, Office Shoes, Sport Vision, koji će biti dostupni po vrlo pristupačnim cenama. Pored toga, imaće i jedinstvenu priliku da uživaju u modnim šetnjama i savetima stilista, frizera i šminkera za predstojeću sezonu.

Ne propustite da upoznate Shoppi! Novo ime kupovine. 

Comments