Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Da li i ti imaš “Bermudski trougao” u novčaniku? Evo rešenja!

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kako da izvučeš savršenu liniju ajlajnerom – svaki put!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

1/3

Jedan od izazova u novoj vezi, koji može da bude izvor nepoverenja i sumnje dok se bolje ne upoznate, jesu tvoji prijatelji i njegove prijateljice. Večno osetljiva tema, muško-žensko prijateljstvo, postaje još osetljivija kad on počne da sumnja da su tvoji muški prijatelji zapravo potencijalni kandidati za vezu i kad ti otkriješ da je on već imao seks sa nekim svojim prijateljicama. I to je samo jedan od najčešćih scenarija koji dodatno komplikuju ionako kompleksne ljubavne odnose.

Razgovaraćete o tome. Mnogo puta. Prebacivaćete jedno drugom, posvađaćete se. Jer, možda prijateljima smatrate i neke bivše, ili imate prijatelje i prijateljice sa kojima stvarno varničite (iako se pravite da to nije tako), ili zato što imate vrlo prisna prijateljstva sa osobama suprotnog pola u kojima zaista nema ničeg seksualnog, a partner ne veruje da je to baš tako. Oboje ćete tvrditi da su muško-ženska prijateljstva moguća, jer imate to u svom iskustvu i oboje ćete optuživati jedno drugo da vaša prijateljstva prelaze granicu.

Generalno, pitanje prijatelja u novoj vezi, potencijalni je izvor emotivne nesigurnosti, jer, stvari stoje ovako: oboje sa svojim prijateljima imate mnogo dužu, temeljniju i stabilniju vezu, mnogo zajedničkih doživljaja i uspomena i vaši prijatelji su vas već videli zaljubljene i angažovane u nekoj vezi – pa su te veze prošle, a prijateljstva su ostala.

prijatelji 3 Tvoji prijatelji i njegove prijateljice

Editors choice