Verujete li u sudbinu?

Ja, iskreno, ne.

Zapravo, ne verujem u ono: “Ili on, ili ‘ladna Morava”, ali držim da svako ima datu mogućnost za neku šansu… E, sada, ako je prepoznamo – prepoznali smo je, ako ne – udrimo po starom: “Bože, zašto meni to da se desi?”

Dolazi mi unezverena prijateljica pre neki dan i ne veruje šta joj se desilo.

Radnja se odvija u drugoj zemlji za vreme posete sestri. Imala je nekog tipa pre dve godine, koji iz određenih razloga nije želeo da ostane sa njom. Upoznali su se na Uskrs, njega drmale svadbarske bubice, hoće čovek da se ženi i kraj. Raziđu se oni. Oženi se on. Nikakav kontakt, susret – ništa, ništa. Ona ga otpati, odboli dobrih godinu dana i krene dalje. Dve godine kasnije, ode ona opet tamo, po ko zna koji put, naravno. Uskrs. Neko vetrovito kasno popodne, krenule u grad, ne nekom levom ulicom, nego nekom koja otprilike “ne postoji”, opet iz sasvim desetog razloga (pri tome, da napomenem, tom ulicom za života nije prošla, a posećuje grad već sedmu godinu zaredom). Vežbaju one tako guzove uzbrdo – što oduvane, što zajapurene, da pređu ulicu… beng! Iza ćoška pod uglom od 90 stepeni zakucava se on i gura dečija kolica sa svojom ženom.

?!

Oči na feder!

Prvi pogled – mahinalan (prolaznik).

Drugi pogled – zbunjen (A?!).

Treći pogled – šokiran (Uh, jebote, pa to je ona/on!).

Četvrti pogled – tuc-muc (Kako da odreagujem?).

30 sekundi još nije prošlo, točkovi na kolicima okreću tek drugi puni krug, a njihovi fleševi na licu traju i traju.

Nastavak nije ni bitan… Beba se zove Andrea, žena mu izgleda onako kako je i tražio… ništa specijalno za vaš i moj život… Ali taj susret!

Pa se onda zapitam, da li sve ima svoj razlog? Prevelika je slučajnost potrebna da se ona baš tog vikenda, tog časa, tom nepoznatom ulicom prošeta, a pritom normalnom na onu kojom je on išao. Kažem normalnom na. Kada idete ulicom, u jednom momentu ćete se sresti sa prolaznicima iz suprotnog smera, ali baš kada idete pravo, a on se zalepi sa vaše desne strane kao bik u crvenu boju, ta sekunda da se pogodi… slučajno? Teško.

I eto.

Toliko.

Pa vi sada vidite gde ste… i šta je tome prethodilo.

Ljubi vas vaša Ana.

***

Kod poznatih nema mnogo slučajnosti, šou-biz je svet gde se stvari rešavaju po kratkom postupku: “hoće kaki, neće kaki?”. Obojeni, ošišani, trudni, spareni… sve u svemu – zanimljiva protekla nedelja.

Biti siguran u sebe. Smeo i hrabar. Karakteristična crnka Džesi Džej (Jessie J) napravila je neverovatan preokret. Svoju crnu kosu sa ravno presečenim šiškama zamenila je plavom bojom – što joj nije bilo dovoljno, već je skratila istu i to ni manje ni više već na najkraću mušku frizuru. Ma, nek’ ide žvot!

Dzesi dzej1 Twitter na crvenom tepihu: Cipele sa horoskopskim znakom?

Srećan rođendan

Ko je još ostao ravnodušan pred malom decom? Divnim nevinim stvorenjima. Ovog puta čak ni Olji Crnogorac nije pošlo za rukom.

Olja sa bebom Twitter na crvenom tepihu: Cipele sa horoskopskim znakom?

Raznežila sam se

Savršena četvorka. Zanosni glasovi i još zanosniji prizor za oči, kvartet Il Divo (Il Divo) upecao sebi zlatnu ribicu. Mmm… ma loše li je! Žene, ne časite časa.

Il Divo sa plavusom Twitter na crvenom tepihu: Cipele sa horoskopskim znakom?

Fantastičan šou u Danskoj

Iako ‘ladno i kišno, dođe nam najlepše godišnje doba – poletno proleće. Začinite dane bojama, osećajte se sigurno u svojoj koži i zablistajte u svojim novim cipelama Dior u boji. Ove sezone neizostavno morate imati jedan veseli par u svom cipelarniku.

Cipele u boji Twitter na crvenom tepihu: Cipele sa horoskopskim znakom?

Eci, peci, pec

Svakako nećemo zanemariti ni naše jače polovine. Ukoliko volite plavu boju i pristaje vam sveden i uzak kroj sakoa, Roberto Cavalli je savršen predlog za vas. Može?

Plavi muski sako Twitter na crvenom tepihu: Cipele sa horoskopskim znakom?

Okeanska plava

Poznatima nikada nije dosadno, a nama još manje uz njihove intrigantne priče. Slavna Kim Kardašijan (Kim Kardashian) rado pokazuje svoj zaobljeni stomačić, iako se lome priče o ocu njenog budućeg deteta. Ponosna mama.

Trudna Kim Kardasijan Twitter na crvenom tepihu: Cipele sa horoskopskim znakom?

Seksi mama

Vatrena plavuša sa crvenim karminom i mladežom iznad usne. Svoja i nepokolebljiva Gven Stefani (Gwen Stefani) u radnoj atmosferi sa kolegom. Radno i samo radno.

Gvin Stefani Twitter na crvenom tepihu: Cipele sa horoskopskim znakom?

Prepoznatljiva plavuša

Savršena kombinacija. Crni jednodelni kupaći, naočare za sunce koje prekrivaju lice, šešir sa ogromnim obodom, jednostavna tašna i pas. Treba li vam još neka stavka za glamur i moć? Baš i ne bih rekla. Sindi Kraford (Cindy Crawford) u malom.

Sindri Kraford u bikiniju Twitter na crvenom tepihu: Cipele sa horoskopskim znakom?

Glamurozno i seksi

Ludo i brzo. Pevačica Maraja Keri (Mariah Carey) sa svojim mužem na jednoj od vrtoglavih vrteški, ako je tako možemo nazvati. Deco, je l’ volite ludu vožnju? Držite se, polećemo!

Maraja Keri u luna parku Twitter na crvenom tepihu: Cipele sa horoskopskim znakom?

Ko se boji visine još? Tri za groš, tri za groš

Omiljena serija “Otvorena vrata”, nezaboravna Cakana i njena porodica uskoro će zaigrati na malim ekranima u nešto izmenjenoj postavci. Jupi, jej! Ništa nam ne preostaje osim da se radujemo i nestrpljivo očekujemo dobru zabavu.

Otvorena vrata postavka Twitter na crvenom tepihu: Cipele sa horoskopskim znakom?

Anica Dobra, Sofija Jović, Teodora Jelisavčić, Vesna Trivalić


Ana Milošević, diplomirana novinarka, igra glavnu 24-časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

 

Comments