“Lepa… kao purpur meka. Sočna, jedra i baršunasta. Nežna. Svetlucava. Nova roze boja vašeg omiljenog labela od linije ‘Smoriše’ za zaštitu vaših usana tokom hladnih zimskih dana”- ponavljam kao papagaj rečenice koje uskoro treba da izgovorim u kameru, dok na njoj gori crvena sijalica. Gomila ljudi, besprekorna postavka, veštački sneg, na meni donji veš, vunene čarape koje prekrivaju kolena i srebrnosivi džemper; držim u ruci labelo koje reklamiram.

Moj šef ne prestaje da mi iscrpljuje poslednji vapaj baterije na telefonu, s obzirom na to da se i ja uporno ne javljam. Jadni koristoljubivi buca, uvek je mislio da ću sjebati projekat svojim dugim jezikom i netrpeljivošću prema gluposti. A ovde ih je bilo. O, da! Mada, posao je posao, jesam teška, ali umem da dođem do cilja kada mi skaču po živcima.

Jedan, dva, snima se!

Bela svetlost raspali po mom licu i zgrči mi sve bore u jednom taktu, kamera otkucava, sve su oči uprte u romantični balkon koji lagano obasipa veštački sneg. Stojim. Protežem se. Savršen muškarac, moj kolega, u bademantilu i primetnom negližeu ispod toga, prišavši mi s leđa, polako spušta usne od vrata preko brade do mojih usana. Kamera zumira naš poljubac, tek ovlaš, dok se savršeno namontirano, “vetrom nanešena” pahulja topi nasred moje roze usne.

“Lepa, kao purpur meka. Sočna, jedra i baršunasta. Nežna. Svetlucava. Nova roze boja vašeg omiljenog labela od linije ‘Zion’ za zaštitu vaših usana tokom hladnih zimskih dana” – šaljem zavodljiv pogled pravo u kameru, odnosno oprostite, stručno govoreći, pravo celom srpskom auditorijumu iza malih ekrana.

Obavija mi ruke oko grudi i ljubi u kosu, zatvaram oči, osmeh, tihi klavir prati scenu. Rez.

“Odlično. Odlično. Nađa, pa ti si najbolja, obožavam te, znao sam da me Aleks neće izneveriti kada mi pošalje svoju najbolju devojku” – ori se loš engleski vodećeg čoveka za marketing, nekog, kako sam čula, Josefa, polupraznim magazinom na Vračaru.

Klip! Svetla se uz jak zvuk, na moju sreću, ugasiše, na trenutak ostadoh slepa i mozak mi primi neprijatnu informaciju kako mi lice neće izgledati besprekorno poput teta sa bilborda i kineskog porculana na reklami; asistent mi pruža ruku sa merdevina da siđem sa instalacije zvane “balkon”, a moja mi podsvest udari ćušku po temenu: “Ti kao da ne znaš da postoji PhotoShop, kretenu!”

“Napravio sam ti čaj od cimeta da se ugreješ malo, Nađa”, koketnim me pogledom razoružava lice koje nisam do sada videla.

“Uh, ovde dole je znatno toplije”, morala sam da primetim.

“Andrej, kamerman. Bila mi je čast da posmatram tvoje lice kroz onaj objektiv, malena”, rukuje se sa mnom.

Bože!

Zaljubila sam se

***

Kažu uz pesmu sve je bolje. Danas smo vam priredili nešto muzikalniju Twitter-maniju, biće nam zadovoljstvo da vas upoznamo sa našim poznatim gostima. Izvolite!

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez)! Sigurno joj zavidite na finom društvu, da?

Jenifer Lopez  Twitter na crvenom tepihu: Crna ovca, bela ovca?

Veče poznatih

Dobra stara akustika. Tejlor Svift (Taylor Swift) se zagreva pred nastup.

tejlorsvira gitaru na sofi Twitter na crvenom tepihu: Crna ovca, bela ovca?

Kolumbija, Južna Karolina

Kad smo bili mali postojao je, sećam se, onaj fluorescentni ljigavko koji se lepio na zid, deca su ludela za tim i ok… ali, kakva je ova zelena tekućina, sine Pitbule (PitBull)?

Pit Bul Twitter na crvenom tepihu: Crna ovca, bela ovca?

Oleeeeeeee!

Veliki Beni Benasi (Benny Benassi) sa isto tako poznatom plavušom Paris Hilton (Paris Hilton).

Paris Hilton i Beni Benasi Twitter na crvenom tepihu: Crna ovca, bela ovca?

Hvala na divnom druženju

Evo gde sve možete sresti poznata lica. Marija Kilibarda na Partizanovom stadionu.

Marija Kilibarda na Partizanovom stadionu Twitter na crvenom tepihu: Crna ovca, bela ovca?

Kilibarda voli Partizan

Zdravo i preterano ili zdravo i dovoljno? Jelena Karleuša na najbolji način sebi obezbeđuje energiju, dok nas trese baba Marta.

Voce u bojama Twitter na crvenom tepihu: Crna ovca, bela ovca?

Voće i voda, to je sve sto tražim pred koncert. Večeras u Štutgartu je bila apsolutna ludnica!

Milić Vukašinović kreativno o ovcama i ovčijem ruhu.

Ovcje ruho Twitter na crvenom tepihu: Crna ovca, bela ovca?

Najbolje je kad je vuk sit, a ovčice odrane - ali na broju, pa pošto me neće biti na lajni izvjesno vrijeme, pozdrav svima

Multitalenat. Da li ste znali da pevačica Ališa Kiz (Alicia Keys) svira bubnjeve?

Alisa Kiz svira bubnjeve Twitter na crvenom tepihu: Crna ovca, bela ovca?

Vežbam pred nastup u Majamiju na egipatskim bubnjevima

Kristina Bekvalac nesumnjivo prati poslednje modne trendove!

Haljina od zice Twitter na crvenom tepihu: Crna ovca, bela ovca?

Moja nova haljina

Jedno je što stvaraju, a drugo što vole privatno. Kristini se dopadaju ove fine krpice na Rijani (Rihanna). A i meni, bogami.

Rijana na nastupu Twitter na crvenom tepihu: Crna ovca, bela ovca?

Sexy crna i zlatna


Ana Milošević, diplomirana novinarka, igra glavnu 24-časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

Comments