Da li to muškarci daju sebi suviše za pravo, ili smo mi žene bolesno požrtvovane? Nikako da izvagam. Dajte neku statistiku, ako Boga znate (iako u iste ne verujem), pa da se uhvatim za jednu slamku i kažem – Evo ga, tako je, rekli ljudi!

Jedna stvar je neprikosnovena – da ja njemu uradim samo jednu stvar koju on meni priredi lakoćom kao kada popije čašu vode, tu bi mi bio kraj.

I ne samo meni, većini žena, a zašto? E, pa, evo zašto, tetka Ana da vam kaže: zato što, brale, oni kad vole oni ne vole “do daske”, kao što se mi dajemo, ne žrtvuju se suviše, uglavnom vole praktično i samo u granicama dok nisu ugroženi (molim sve voljene devojke i muškarce koji iskreno vole da se ne pronalaze, pod boldovanim ističem – svaka čast izuzecima – i ja sam nekada bila silno voljena, ali, jebiga, i trava je zelena samo u dva godišnja doba, dajte i nama, neshvaćenim ženama, malo prostora da se iskukamo), u momentu kada im postane tesno, kada ih žulja ili ne odgovara, menjaju cipelu. Prosto k’o dan. Što da se muče, na tržištu ima toliko lepih neisprobanih modela.

A žene. Žene u torbi imaju apoteku – preko flastera, hanzaplasta, spreja što umiruje žuljeve, kreme koja ublažuje svrab, Canesten protiv gljivica, termo čarape ako zahladi i najlon dokolenice ako je svečana prilika – i za šta sve to, drage moje? Za jedan par cipela.

Torba teška, pokida se drška, na kičmi spondiloza, u duši istrošenost od stalnog davanja i kalkulisanja, cipele i dalje smrde… a on nikako neće da opere noge…

Volim metaforu.

Na kraju (ja to sada, ovako, za sebe) on prizna svoju grešku… zovem ga da ga zagrlim, da otćutimo sve loše stvari… a on se ne javi. Zar taj gest ne pokazuje dovoljno?

Surovo.

Ja volim metaforu, ali ako ćemo igrati surovo, poslednji put te molim, dragi, odmeri svoje postupke… nešto jednostavno nije fer, a moj fitilj neće tinjati večno.

Do sledeće partije!

***

Primetili smo da se poznati pripremaju za leto, rade na sebi i svojoj karijeri, a naša slikovnica samo šljašti od raznih boja i kreacija. Show must go on!

Louis Vuitton priča svoju priču o iskustvu, skladu i jednostavnim torbama. Pronađite svoj par.

Luj Vitom u dva smera Twitter na crvenom tepihu: Kako da joj treniraš živce

Kuda vodi ovaj put? Levo ili desno?

Na ovom sajtu možete pogledati ostatak kolekcije, a za sada izdvajamo savršenu boju prave kože i upamtite – poslednje pravilo mode jeste: ne kombinujte tašnu sa cipelama, što znači – slobodne u kupovini raznih boja.

Torba trula visnja Twitter na crvenom tepihu: Kako da joj treniraš živce

Praktična, čvrsta struktura

Ko se s nama druži, život mu je duži, ko sa nama pije – dosadno mu nije. Adrijana Lima (Adriana Lima) i Rijana (Rihanna) – ko bi rekao, ha?

Rijana i Adrijana Lima Twitter na crvenom tepihu: Kako da joj treniraš živce

Moja devojka!

A kako se selebriti zabavljaju pogledajte u televizijskoj emisiji na ovom videu. Ko će biti jači, bumerang ili Nikol Riči (Nicole Richie)?

Dugo ga nije bilo. Mik Džeger (Mick Jagger) se vraća na scenu. Avionu, slomiću ti krila!

Mik Dzeger Twitter na crvenom tepihu: Kako da joj treniraš živce

Hvala na savršenom otvaranju u Los Anđelesu

Neko to voli vruće, a neko… Dok Mik leti, Ana Štajdohar će ipak finim kasom, klaj, klaj kroz plažu.

Ana Stajdohar Twitter na crvenom tepihu: Kako da joj treniraš živce

Konjić Grbonjić

A od Uskrsa ni traga, c, c, c. I vi ste mi neki pravoslavci. Naša spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović bila je posvećena, vredna domaćica – kao i uvek. Pogledajte raj za oči.

Uskrs Twitter na crvenom tepihu: Kako da joj treniraš živce

Juče sam celo popodne crtala

Nije da hoćemo da navučemo komplekse, ali Šakira (Shakira), priznaćete, zavidno izgleda nakon porođaja.

Sakira i kompanjerosi Twitter na crvenom tepihu: Kako da joj treniraš živce

Kad se voli, lako se i radi

Uzburkalo nas sunce i podsetilo na leto. Ana jaše po plaži, a sestra Kim Kardašijan (Kim Kardashian) skače sa jahte. Šta biste vi izabrali? Ja bih, nekako, konja.

Skok sa jahte Twitter na crvenom tepihu: Kako da joj treniraš živce

Strast i zadovoljstvo


Ana Milošević, diplomirana novinarka, igra glavnu 24-časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

Comments