Zovite me Mesija.

Ne.

Bolje, dosada!

Nedeljama idem okolo, smarajući ljude istim pitanjem:

WTF?!

Zašto se ljudi, jednostavno, ne ponašaju onako kako se osećaju? Zašto ne rade ono što ih usrećuje? I ko im je uopšte napunio glavu sra*ima da za svaku životnu situaciju postoji neki kalup kako bi trebalo da se ponašamo?

Ma nemoj.

Nisam nešto za rušenje sistema, menjanja režima i drugih bahanalisanja, ali aman, bre, izađem sa drugaricom u kafić, njoj nije dobro jer je videla frajera koji joj se dopada, morala sam konobaru da tražim šećer i vodu, da se lujka smiri.

– Pa dobro, Maro, što mu se nisi javila?

– Da mu se javim? Jesi li prolupala, jbt, pa da pomisli da sam otkinula na njega?

– Aham… A ti kao nisi… Važi.

Zatim, neposredno pre Marinog “sudara”:

…“Pegla” mene neki interesantan tip, vidim, interesantna i ja njemu… “Masiramo” mi tako naše socijalne inteligencije i taman pomislim – evo nas na istoj ravni kad ono…“Mačo” mene iskulira (ispali, slaže, “zaboravi”, ugane mu trepavica ili slično, da ne nabrajam, raznih je priča bilo). I sada, nije poenta što je mene izigrao, već što više ne znam da li ih to radi neki zakasneli pubertet (jer, realno, nisu klinci u pitanju), nevaspitanje, nekultura ili jednostavna plaha uobraženost…

Super frajer, sve devojke balave za njim, jure ga, smaraju, ima svoj posao, relativno uspešan, pametan, duhovit… I sada mali princ misli da je mnogo opasan, da sve može, pa mu tako ego poraste do neba, a nosić probija oblake.

I ta je priča… Svi kao nešto glume, svi foliraju, što mogu danas ostave za sledeći put, sledećeg puta ne bude i… Šta su postigli?

Ništa?

Zagrlite svoju uobraženost pa zaspite noćas, ja jesam ta uloga, ali u pogrešnom filmu.

A do tada… Nađite neku umno skraćenu da vam sujetu miluje.

Odoh da budem iskreno srećna!

U ovonedeljnoj Twitter rubrici izgleda da bar to poznatima ide na ruku.

Kažem ja da je skype-ovanje zakon! Ako mislite da mi život prođe pred kompjuterom, pogledajte kako to radi Keri Hilson (Keri Hilson).

Slika113 Twitter na crvenom tepihu: Ko u ovoj priči nosi pantalone, dragi?

Dušo, oni mi ne veruju da smo pričali preko skype-a… Reci im!

Rekli ste demokratija? Ovog puta u pravom smislu reči… Padni mi na grudi junačke! Američki predsednik Barak Obama (Barack Obama) srdačno sa svojim simpatizerom.

Slika27 Twitter na crvenom tepihu: Ko u ovoj priči nosi pantalone, dragi?

Moć zagrljaja: Fotografija koja će da nas nasmeje ove godine

Nekoliko sati avionskog leta i opet smo nazad u rodnu nam grudu. Neki bi rekli, kao i uvek, u Srbiji je stalo samo do izgleda, šminke i te priče, a onda odemo na televiziju i sretnemo Mariju Kilibardu u tip-top izdanju pred snimanje sa pevačicom Aleksandrom Radović.

Slika37 Twitter na crvenom tepihu: Ko u ovoj priči nosi pantalone, dragi?

Pozeraj, pa posao, pa provoood

Ili ipak ne biste da dišete na škrge u ovakvim uskim haljinama i rado biste se opredelili za jednu udobnu zimsku varijantu… Ukoliko volite autentičnost britanske dizajnerske kuće Bolongaro Trevor, pronaći ćete se u ovakvoj kombinaciji.

Slika45 Twitter na crvenom tepihu: Ko u ovoj priči nosi pantalone, dragi?

U duhu Božića!

Ili ste pre za neko tamnoputo mače…

Slika53 Twitter na crvenom tepihu: Ko u ovoj priči nosi pantalone, dragi?

Luis Smit u crnoj kombinaciji. Još nekoliko komada ovakve garderobe imate na našem sajtu

Velika dama, sinonim velikih šešira, naša spisateljica Isidora Bjelica uspešna u  još jednom poslu.

Slika63 Twitter na crvenom tepihu: Ko u ovoj priči nosi pantalone, dragi?

Završni ispit moje divne jesenje klase škole kreativnog pisanja. Bravo, komisija impresionirana

Drage moje, ukoliko patite što je savršeni muškarac, nazvaćemo ga u ovoj priči Džoni Dep (Johnny Depp), daleko i od realnosti i od mogućnosti da ga živog dotaknemo, delim sa vama srpsku verziju. Što je džabe i Bogu je drago. Prepoznajete li ga? Da, to je on, Andrej Maričić.

Slika74 Twitter na crvenom tepihu: Ko u ovoj priči nosi pantalone, dragi?

Piratski pozdrav!

Ljubitelj ste životinjskog printa? Ova je sezona kao stvorena za vas: leopardi, zebre i tigrovi se vraćaju na velika vrata. Pogledajte kako ove divlje mačke kombinuju poznati pod dizajnom Marka Džejkobsa (Marc Jacobs).

Slika83 Twitter na crvenom tepihu: Ko u ovoj priči nosi pantalone, dragi?

Rawrrr!!! Nova kolekcija u LA-u

“Izgledaš mi kao lutkica iz Trsta, opeglana noću, opeglana danju…” Na stranu predrasude, čak i lično podržam neosporno ogromnu ljubav prema detetu svoje sestre/brata. Mali set fotografija starlete Kim Kardašijan (Kim Kardashian) sa svojim sestrićem.

Slika94 Twitter na crvenom tepihu: Ko u ovoj priči nosi pantalone, dragi?

Tetkica Kiki i Mejson! Nadam se da će vam se dopasti ovaj kolaž


Ana Milošević , apsolvent novinarstva, igra glavnu 24-časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

Comments