Isti pod kapom nebeskom…?

Moram priznati da sam iza ove tvrdnje do skoro i sama stajala. Ali onda se probudim u utorak popodne i nagazim na špenadlu?! Nimalo prijatno, ali zapravo više nego poučno. Misliš tako godinama, padaš u trans, vlaže ti obrazi od topline i pomisli kako nebrojano miliona ljudi na planeti dišu isto i nameštaju unutrašnji rub u cipeli.

Hm…

Pa dobro, mislim… Nameštaju oni taj rub i dalje, dišu još uvek, hvala nebesima, ali dilema prelazi od teorije ka praksi – Šta dišu? I kakvi rubovi ih u cipelama žuljaju?

Plitkomisleći, besmislena pitanja, praktično – vrlo škakljiva, značajna.

Istini za volju, nimalo ne ličimo. Isto volimo i isto se nadamo, tačno je, ali ako isto mislimo i delamo, zašto je travnjak na Zapadu čist, pokošen i rosan, a kod nas blatnjav (jer od travnjaka nema ni T), rašiban i zakržljao.

– Ne generalizuj stvari, rekla bi moja divna prijateljica.

I zaista mi nije ta namera. Sneg veje i magli nam vidik, a onda grane sunce i dalje ništa ne vidimo. Kultura, napredak i prosvećenost na drugom su sloju oblaka. Gledaš kroz prozor, mračno je, znam, sprema se oluja. Skoči korak napred i videćeš kako mutni oblaci postaju tvoje tlo poput penušavog šlaga, dok ti teme prži zrak. I opet je sve plavo.

Tada si bliže. Dobro došao u svet gde egzistencija nije samo jedan, dva ili tri.

Uzimaj četke, hajde da obojimo ovaj crno-beli svet!

Sa današnjom Twitter rubrikom zaboravljamo na sneg i kijamet. Uživajte u slikama koje smo izdvojili za vas. Možda nam one daju odgovore na pomenutu dilemu.

Roberto Kavali (Roberto Cavalli) priprema iznenađenje za sledeću godinu. Dosledan svojoj noti ili nešto drugačiji? Prosudite sami uz prateću sliku i video.

Slika16 Twitter na crvenom tepihu: Lepa, lepša, najlepša, opsednuta

Lepota u belom, kolekcija 2013.

A kako izgleda kada najprepoznatljiviji brendovi rade na kolekciji, gde snimaju i da li se zabavljaju, izdvojili smo za vas:

Retko ko, kada je bio dete, nije imao poster iznad kreveta svoje omiljene glumice, pevačice… Danas smo postere prevazišli, ali ne mogu se zakleti da jesmo i stremljenje ka idolima. Kad porastem biću Kim Kardašijan (Kim Kardashian). Ena Popov.

Slika23 Twitter na crvenom tepihu: Lepa, lepša, najlepša, opsednuta

Šminka i frizura, ogledalo žene

A kako su se blogeri provodili na blogomaniji? Novinar Aleksandar Jovanović.

Slika32 Twitter na crvenom tepihu: Lepa, lepša, najlepša, opsednuta

Najblogerskiji deo manifestacije, mesto gde se šeruju najvažnije informacije

Priča o moći žena, njihovim sposobnostima kojima lako mogu da manipulišu. U prilog tome ponešto dodaje slavni model Sindi Kraford (Cindy Crawford) i sve je to OK, ali ja bih nekako ovu jaknu!

Slika4 Twitter na crvenom tepihu: Lepa, lepša, najlepša, opsednuta

Ponekad je sve u crvenom karminu i noktima

Pričam juče sa jednom finom sredovečnom ženom, hvali mi se kako srećno živi sa svojim mužem već 30 godina, ali danas, primećuje ona, malo je srećnih brakova. Ja se nespretno složim, a onda zapitam zašto je bila u pravu. Raskid tamo, razvod ovde… U čemu je tajna srećnog braka ili je opet sve pitanje uma? Velika dama i naša spisateljica Isidora Bjelica, čini se, ne žali se na svog muža. Iznenadi me i baci karte na sto, pakujem se za pet minuta.

Slika51 Twitter na crvenom tepihu: Lepa, lepša, najlepša, opsednuta

Njujork. Hvala Pajku na najlepšem poklonu

Volvo Nedelja mode nas osvežava lepršavom dizajniranom odećom Rusije. Braon ton providnog materijala, obogaćen šarenim ogromnim perlama. Volite nakit? Trkom u prvu najbližu pozamanteriju, velike perle, drvene kugle, osušeno voće na najtanju strunu i,  modna pisto, dolazimo!

Slika61 Twitter na crvenom tepihu: Lepa, lepša, najlepša, opsednuta

Ruska dizajnerka, Lena Vasiljeva

I  kao po navici, u skoro svakom izdanju Twitter rubrike, plavokosa diva Rita Ora (Rita Ora). Ako ne svojim stilom ili izborom obuće, onda nas svakako iznenadi svojom pojavom. Autentično i smelo – izrazito crne obrve uz intenzivno plavu boju kose.

Slika71 Twitter na crvenom tepihu: Lepa, lepša, najlepša, opsednuta

Ćao!

Dženifer Stoun (Jennifer Stone) smatra da socijalna mreža može da bude odlična, ali da nikada ne daje punu sliku stvari… Pravo zboriš, Džeki!

Slika81 Twitter na crvenom tepihu: Lepa, lepša, najlepša, opsednuta

Istina

Onaj koji sve ostavlja bez daha, Victoria Secret šou, danas predstavlja samo delić bogatstva koja će mnoge žene priželjkivati, a muškarci kupovati svojim lepšim polovinama.

Slika92 Twitter na crvenom tepihu: Lepa, lepša, najlepša, opsednuta

Mijauuuu

Nekome sexy, nekome odbojno, ali svakako nešto novo. Da li me oči varaju ili je jedan od Viktorijinih anđela istetoviran?!

Slika10 Twitter na crvenom tepihu: Lepa, lepša, najlepša, opsednuta

Činjenica: Prekriti nogu tetovažom... Trajalo je šest sati

Elegantno, jednostavno, a ipak koketno? Pogledajte jedan od izbora kolekcije Stele Mekartni (Stella McCartney).

Slika111 Twitter na crvenom tepihu: Lepa, lepša, najlepša, opsednuta

Samanta Baks u Londonu


Ana Milošević , apsolvent novinarstva, igra glavnu 24-časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

Comments