Koje su smicalice u pitanju?

Koja revanš partija mozga i srca kada je jedna stvar očigledna, očita i realna? Koja je to strana koju naš mozak apsolutno registruje kao takvu, crno na belo, a srce debatuje suprotno?

Onaj moment kada ste više nego sigurni da dobijate lutriju, kada i da niste vi u pitanju, na osnovu postulata i koordinata biste bilo kome savetovali da odigra kraljem na keca i damu. Kada ste prokleto svesni svake prošle brojke, a onaj Nestašni, na nekom od ramena, prigovara da postoje slučajevi kada je ljudima bolje bez dobitka, postotak je mali, kaže, ali je sasvim moguće da vam lutrija ne treba.

Ludo, ali moguće…

Hm.

I onda stanete, ni sami ne znate kako da razmišljate. Stvar je više nego prosta, ako saberete dva i dva dobijate četiri i nema greške, a vas vuče neka trojka, neka trojka što sabrana daje đavolju šesticu, pa vam ne da mira.

Znate onaj osećaj kada nešto silno želite, a znate da je pogrešno, znate da bi se samo lud odrekao te lutrije kada je na pomolu, ali potreba vam i dalje ne da mira, roji misli i pušta struje kroz srce…?

Eh, to srce, kada bi bar otišlo na odmor, kratko, da život svedemo na pobrojane kalorije… i nema tu zasićenih masnih kiselina, nema masti, slasnih palačinki sa nutelom i plazmom… nema, čak ni ako im dodamo višnje, nema.

Ali ne peva se ta pesma tako lako. Pre ćemo mi na večiti odmor, da ne kažem onaj svet, nego li ono na najmizerniji fabrički topli obrok od 15 minuta.

I na kraju, šta je ispravno…? Rekli su: “Ko hoće – nađe put, a ko neće – nađe razlog”, ali ja ne verujem. Ja njemu više ne verujem…

“Voli me i ne voli me, tako lako ostavi me, laže moje najdraže…”

***

Kako dani prolaze, čini mi se, rubrika nam je sve obojenija. Od manikira, teniskih terena, haljina, preko letovanja, gazimo kišne junske dane… ko ispod ćebeta, ko u bikiniju – sve je moguće.

Mmmmm, me like it, baby! Roberto Cavalli lično. Može.

Crna haljina Twitter na crvenom tepihu: Nađi nekog za sebe i ljubi se satima

Crno, spremno da opčini

Drage dame, ako ste ljubitelji dobrog manikira, kao ja, ako držite do svog izgleda i onog oličenja ženstvenosti, danas Sephora deli sa nama male tajne za interesantne noktiće… “Kao mačka, ti kružiš oko mene i zoveš moje ime…”

Slavni Nik Vujičić neumorno deli svoja iskustva, savete i znanja sa ljudima širom sveta!

Nik Vujicic Twitter na crvenom tepihu: Nađi nekog za sebe i ljubi se satima

Nezaboravni momenti

Nekada prepoznatljiva kao Ivana Negativ, danas Ivana Peters – kroz suze i smeh u studiju. Život je lep!

Ivana Peters u studiju Twitter na crvenom tepihu: Nađi nekog za sebe i ljubi se satima

Dakle, nama treba osim mikrofona i jedan TOI-TOI blizu

Neostvareni modeli, evo jednog trenutka sa snimanja Renate (Renata Zanchi). Sjaj i glamur iza kamera izgleda ovako. Cela postavka, zar ne?

Snimanje Twitter na crvenom tepihu: Nađi nekog za sebe i ljubi se satima

Možete li da zamislite ovako ogroman projekat iza kamera?

“Hoću, majko, hoću u gradsku čistoću, spavam danju, radim noću, za gradsku čistoću…” Kad se i poznati pri’vate “metle”. Marija Šerapova (Мария Шарапова) na terenu.

Marija Serapova Twitter na crvenom tepihu: Nađi nekog za sebe i ljubi se satima

Ovo je način na koji me nateraju da radim i svojim neradnim danima

Coca-Cola u novoj ambalaži. Verovatno ste već pronašli svoju omiljenu bocu. Saksofonista Nikola Demonja ima malu nedoumicu.

Naslovljena coca cola Twitter na crvenom tepihu: Nađi nekog za sebe i ljubi se satima

Chickenita da se odluči da li sam ortak, dečko ili simpatija. Ovako ne ide

Svaki dan bih išao na more! Paris Hilton (Paris Hilton) nije bila lenja, pa nas videom vodi u svoju oazu.

A za one sa predrasudama da poznati nisu kao obični smrtnici, evo šarene slike – Kejti Peri (Katy Perry) u otkačenom momentu kada se garderober okreće naglavačke. Živele žene!

Zanski momenti Twitter na crvenom tepihu: Nađi nekog za sebe i ljubi se satima

... i mi smo izgubile pamet


Ana Milošević, diplomirana novinarka, igra glavnu 24-časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

Comments