… Ili je suviše sebi za pravo dao? Ili sam ja previše dobra…?

Polako, dečače!

Uspori!

Nemoj da te pojede mrak. Ja nisam posesivna i nisam egoista, ali ako je ovaj dan samo moj, neka tako i ostane. Čak i kada se ne pojavim, ne stignem, i na prašnjavom pločniku se ocrta njena senka, ne predaj joj se. Ubij taj životinjski zov.

Želiš da se igraš šaha?

Kažeš mlad si, tek počeo da upoznaješ svet. Dopadam ti se jer sam lavica koja reži i sa mnom je hod po ivici pun aritmije i grča.

Želiš da se igraš šaha?

Ne pomeraj mi pijune tamo gde ja gazim. Ne kaljaj dušu. Ja poznajem šah-mat mnogo bolje.

Sviđa ti se taj prljavi ples, zabranjeni teren ti ubrzava hod, vuče te. Tim sam stazama hodala odavno i sama te na njih dovela. Lezi, oseti vibracije ove ludosti, prigrli ih i počni.

Jedno ti nisam rekla.

Pravila u ovom “ludo i brzo” svetu su ista, ali ne važe za mene. Ako sa mnom igraš ovaj šah, prati me i grabi, grabi sve, ispuni sebe i zadovolji… Ali mi ne uzimaj dan. Ne onaj koji je bio samo moj. Neka tvoj dah u njemu ostane čist, iako nisam tu. Odsanjaj nedovršeni san još jednom. Ne gazi me. Ne dozvoli da jedan žar osetiš kao plamen svoje moći, jer nisi jak. Tako samo možeš zažaliti. A ne želiš… I onda će biti kasno.

Koliko li se ljubavnih priča, noći i telefonskih razgovora desilo iza ovih nasmejanih lica, iza ovih glumačkih postavki? Što ne vidimo, to i ne znamo da postoji, a njihova ekspresija drugačije ne odaje. I ovog puta, poznati u prošlonedeljnoj trci-muci da žive život kao sav (ne)normalan svet.

Najkontroverznija ličnost godine Lejdi Gaga (Lady Gaga) u prirodi, izgleda prirodnijeg nego što smo navikli. Momenat kada su bodlje, kreon, dizajnirane potpetice i kože ostavljene kod kuće.

Slika11 Twitter na crvenom tepihu: Ne igraj se vatrom

Safari slika: lavica se probudila i pustila nas da priđemo bliže, (levo)

Kavali (Roberto Cavalli) nam boji život u visoki sjaj. Ovog puta predstavlja dragulje… Mmmmm, koja bi im žena odolela? Pogledajte celu kolekciju.

Slika2 Twitter na crvenom tepihu: Ne igraj se vatrom

Dragulji, čisti glamur

Danas je počeo da pada prvi sneg, a u koraku sa vremenom, Kavali nam daje široku ponudu garderobe za hladnije vreme. Ukoliko ste ljubitelj kože, kolekciju možete pogledati ovde.

Slika3 Twitter na crvenom tepihu: Ne igraj se vatrom

Kolekcija 2012/13

Ljubitelji ste automobila? Sajma automobila? Cica koje stoje kraj njih, visoke i lepe kao Bog? Evo gde ste mogli da ubijete više komaraca u isto vreme. Muzika u pozadini? Ovog puta je muzika dizajnirala auto. Veliki Dejvid Geta (David Guetta). Pa od miline da se vozite.

Slika41 Twitter na crvenom tepihu: Ne igraj se vatrom

Dopada vam se, ljudi?

Nikol (Nicole Sherzinger) bačena u zasenak od strane lepe starlete Kim Kardašijan (Kim Kardashian)? Teško. U žiži javnosti nakon otkrivanja svojih najmračnijih tajni, Nikol je, jednostavno rečeno, nastavila da se zabavlja.

Slika5 Twitter na crvenom tepihu: Ne igraj se vatrom

Crna za svaku priliku

Slavno i karirano – brend Burberry, za kojim su devojke, ali i muškarci apsolutno poludeli, ovog puta daje svoj predlog tašni. Mašne nikada ne izlaze iz mode.

Slika6 Twitter na crvenom tepihu: Ne igraj se vatrom

Kožna torba i elegantna crna - za žene

A ovako izgleda kada neki od slavnih modela ponesu njihovu kreaciju.

Slika7 Twitter na crvenom tepihu: Ne igraj se vatrom

Britanski model i Burberry predstavljaju večernju haljinu

Kažu da čovek koji voli životinje ne može biti loša osoba. Nakon dugih godina jurenja po sudovima i bolnicama, nekada malo nevinašce, sada zrela žena, Britni (Brintney Spears), pokazala je svojim fanovima novog ljubimca.

Slika8 Twitter na crvenom tepihu: Ne igraj se vatrom

Hoću da svi upoznate moju novu malu devojčicu. Zar nije preslatka?

Famozna Džordan (Jourdan Dann), još jedan od živih primera da su sigurne u sebe i lepe devojke mnogo privlačnije od onih koje ne dišu, kako im dah ne bi levu šišku pomerio sa mesta gde je nameštena. Možda nije Ajs Nigrutin, ali može da prođe.

Slika9 Twitter na crvenom tepihu: Ne igraj se vatrom

Ko živi u ananasu na dnu mora? Sunđer Bob Kockalone

Slika10 Twitter na crvenom tepihu: Ne igraj se vatrom

Bez granica

Sada, za kraj, onako skroz pristrasno, u ime svih koji ne žive sa mamom, moram sa vama da podelim tweet posebno drage spisateljice Mirjane Bobić Mojsilović, u toploj i mirisnoj nedelji kada se sve ovonedeljno gasi i lagano svetluca sutrašnji dan. Onaj osećaj sigurnosti i miline kakav samo kod mame može biti.

– Musaka od krompira, ljuta papričica, salata od kiselog kupusa, palačinke sa orasima. Nedelja. Mama.


Ana Milošević , apsolvent novinarstva, igra glavnu 24-časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

Comments