Prljave verbalne prevare i gnusne laži.

Iskusne žene kažu, laži me ali me laži lepo. Ok, onda nisam iskusna i nimalo se toga ne stidim… Ili možda ipak jesam. Ako me zaista lepo laže i to ne primetim, verovatno bih mislila da jesam, da sam vrrrlo iskusna, ali kada primetim, a primetim, vrlo dobro primetim, ah, kako samo u momentu to primetim, e tada je… kasno, momak.

Onda savana stajl, dah mi je suv i otežano dišem, jer trčim i jurim. Jurim mamlaza koji ima noge poput gazele, pa njegov jedan korak moja dva, ali nema veze, ja trčim i trčaću dok ga god ne sustignem i ne prekinem mu tu vratnu arteriju, dok me gleda očima punim nade da je sve vreme lagao anđela, a sustigla ga lavlja đavolica. Kučka sa roze štrasom. Ah, kreativne li idile u tom svetu dizajna.

Ti mene jednom šapicom, kandžicom ogrebeš, zagrebeš, ja tebe koprivom po jeziku i heftalicom kolenima za sopstvenu kičmu, pod uglom od stepeni nula. Ih, slika za ram. (A propo lomljave, sviđa mi se ta ideja, moraću da pribeležim!)

I na kraju – nema kraja, ili ga ipak ima, ne znam, još uvek ne stigoh da sjurim kretena, ističe mi ded lajn, pa moradoh da iskucam ovaj tekst za Twitter rubriku, jedinu iskrenu misiju, ili je možda i ona sladunjava maskota njihovih zataškanih kompleksa?!

…Jadan, a tek je počeo da živi.

Bože, sudi mu besomučno dugo.

***

Ako ste se odmorili od trčanja u savani, protrčite sa mnom crvenim tepihom i pogledajte šta smo vam ovog četvrtka pripremili.

Jelena Karleuša ovim izgledom u potpunosti opravdava svoj naziv Diva.

Slika15 Twitter na crvenom tepihu: Pusto ostrvo, dolazim!

Kontrast, sloboda

A sa druge strane crvenog tepiha – koleginica, slavna Lejdi Gaga (Lady Gaga) ne preza od pokazivanja svojih privatnih, jutarnjih fotografija. Zbog čega se moliš?

Slika22 Twitter na crvenom tepihu: Pusto ostrvo, dolazim!

Molim te, volim te, molim je, volim je

Kad porastem biću dizajner! Okušala se i Paris Hilton (Paris Hilton), o da, i to više puta. Evo jednog kapitalca za tanušne nožice.

Slika32 Twitter na crvenom tepihu: Pusto ostrvo, dolazim!

Obožavam svoj novi dizajn, inspirisan modnom kućom Chanel

Kad vam sve dođe glave, vi biste na pusto ostrvo – opaska često primenjivana. Otrov iz malih bočica – pevačica Ina (Inna), rešila je da nam malo pušta zazubice.

Slika41 Twitter na crvenom tepihu: Pusto ostrvo, dolazim!

Hodajući nikuda… Ne daj da muzika umre

Večita dilema – koju muziku slušaju oni koji se njome bave. Jedna od mogućih solucija nalazi se na Twitteru Ane Štajdohar. Dopada vam se?

Ako nemate para ili vremena za teretanu ili fitness centar, evo slikovitog primera Dženifer Stoun (Jennifer Stone) kako napraviti spravu kod kuće. Zategnute i podignute zadnjice, dolazimo!

Slika5 Twitter na crvenom tepihu: Pusto ostrvo, dolazim!

Hvala fitnes studiju što treniraju moju guzu na najbolji način

Mihano Momosa u letnjim notama prenosi ljubav.

Slika6 Twitter na crvenom tepihu: Pusto ostrvo, dolazim!

Ljubav je uvek IN, ostalo je samo pitanje stila

Mijau, leprrr ili av, av ili kako vam milo. Drage dame, izvol’te – Miloš Biković.

Slika7 Twitter na crvenom tepihu: Pusto ostrvo, dolazim!

Klasika, nepromašiva kombinacija


Ana Milošević, diplomirana novinarka, igra glavnu 24-časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

Comments