Na oči dolazi san. Peku je oči i umor je savladava. Kasno je, ili možda rano – zavisi kako gledate na taj prelomni period najopasnijih misli i iskušenja koja vrbuju sa prozora. 00-06h. Da. Ali noćas – ne, noćas nema spavanja, bar ne još uvek. Posao čeka, rok netrpeljivo kucka prstima po stolu u ritmu bluza, a misli su joj tik tri ulice udaljene od njenog sveta ispod crvene baldahine sa pogledom na Dunav.

Mora da se skoncentriše. Mora da radi. Mora da počne.

Posao čeka. A misli smetene, pometene vetrom, varljive…

Sa radija Parni valjak ispunjava tišinu: “Dođi, zaboravi, nudim ti noći čarobne i buđenja u postelji punoj šećera…” Mmmm, šta bih dala za takva jutra.

Jedan… dva… tri… zamišlja kako ga oseća pored sebe, kako ju je privio na svoje grudi, može da oseti njegove otkucaje srca, prelazi vrhom nokta po njegovim grudima, oseća kožu, njegove bradavice su se skupile.

… utonula je u san. Papiri sa kreveta su se rasuli po podu, telo joj je opušteno, ne balansira njime, niz tastaturu je skliznula ruka, kompjuter ostao u krilu, a njena glava se samo svukla niz jastuk.

Neprimetno se osmehuje. Sanja.

Jutarnji alarm će otkriti dokle su, hodajući po vodi, noćas stigli.

Sreća i ispunjenost. Čovek je čaroban.

Skače iz kreveta, trči u toalet, kuva kafu… Za sat vremena kreće na posao.

***

Kako li se to provode poznati? Pa isto kao i obični smrtnici. Evo kratkog videa o noćnom izlasku sa Ritom Orom (Rita Ora) i izležavanju iza scene pred nastup.

Jedno je što izlaze, ok, shvatili smo – otprilike je isto kao i kada mi zaglavimo u kafani, nego gde žive, pitanje je sad? Amerika, Amerika, zemlja velika, a u njoj i naša Stanija u toplom domu.

Slika123 Twitter na crvenom tepihu: Skockani tip top!

Moja kućica

Džesika Alba (Jessica Alba) zadovoljna novim minđušama. Da li se vama dopadaju? Meni, iskreno – nikako.

Slika214 Twitter na crvenom tepihu: Skockani tip top!

Volim moje nove minđuše

Politika. Odela. Pristojnost. Kompetentnost i uzdržanost. Predsednik Barak Obama (Barack Obama). O,da. Zapravo je sve mnogo jednostavnije. Dvoje. Tačka.

Slika312 Twitter na crvenom tepihu: Skockani tip top!

Da li ste za ples?

Na ulicama Los Anđelesa paparaci su fotografisali nemačku glumicu i manekenku Dajan Kruger (Diane Kruger) sa dizajniranom torbom britanskog modnog dizajnera Aleksandra Mekvina (Alexander McQueen). Kolekciju tašni pogledajte na linku.

Slika47 Twitter na crvenom tepihu: Skockani tip top!

Ležerna varijanta

Dok na crvenom tepihu Salma Hajek (Salma Hayek) nosi Mekvinovu haljinu.

Slika54 Twitter na crvenom tepihu: Skockani tip top!

Kolekcija 2013.

Rafael Nadal (Rafael Nadal) u toplini doma. Devojke?

Slika64 Twitter na crvenom tepihu: Skockani tip top!

Uživancija

Pevač Bruno Mars (Bruno Mars) sa novim hladnim oružjem… Htedoh reći, ogrlicom. Oprostite!

Slika74 Twitter na crvenom tepihu: Skockani tip top!

Kul sam, zar ne?

Dizajner koji voli žensko telo, njemu posvećuje svoj rad i žena sa savršenim telom. Kombinacija. Armani (Giorgio Armani) i Fergi (Fergie).

Slika81 Twitter na crvenom tepihu: Skockani tip top!

Autentičnost potpisana


Ana Milošević, diplomirana novinarka, igra glavnu 24-časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

Comments