Taktika ili pričam ti priču-savijem ti kičmu?!

Moj frajer je skroz okej. Komuniciramo, dopunjavamo se, a onda mu prdne neki južni vetar u lice i nema ga živog da se oglasi, mahne, salutira, koji god moj radi. Ali ne radi. Da sam neka klasična žena, pa da grickam nokte, da se nerviram, svađam: “Ali ti mene ne voliš” i te fore – nisam, brate; ako me “ne voli” ima ko će me voleti… i ta je pesma vrlo prosta.

Ili je čitao suviše “lake” pisanije tipa “Na kakve tipove se lože devojke” ili možda “Kako da je zadržite” koje je pritom (uz sve poštovanje kolega novinara) pisao neki hormonima opaljeni klinac, živeći na tastaturi svoje holivudske serije, “CKM”-ove i frustracije napupelih drugarica iz škole. Ok, nećemo se vređati, momak nije toliko plitak; zapravo, da jeste ne bi bio moj i ta je stvar, opet, više nego prosta, ali to je ono ispiranje mozga na svakom koraku kada društvo počinje da misli određenom matricom i mogu ja jadna da vrtim ploču koliko mi duša ište, ni dalje od prve note. No, no.

Ja da sam klinka, pa da se primam na taktike, igrice i odbijanja, pa i nekako, ali mene to samo odbija, odguruje, hladi, spušta. Shvata li on taj deo? Izgleda da ne…

… a onda mi sve to lepo dopi*di i poželim da mu kažem: “Slušaj, momak, ako ti nemaš muda da mi kažeš neke stvari i to pokušavaš svojim postupcima, ja savršeno mogu da pročitam situaciju i bez moje debele dioptrije u staklima; kaži bar, pa da sreću tražim na drugom mestu, daj da se ne igramo miša i mačke, mani me tih priča, nemam vremena za to. A i da imam, nemam.”

I to je ta priča. Kratka, ali jasna. Ja nemam šta više da kažem. A vi ako imate nekim slučajem, here I am.

***

U današnjoj rubrici se modno obrazujemo, dok Čola peva: “Izgledaš mi kao lutkica iz Trsta: opeglana noću, opeglana danju…” mi zagrevamo Samsung-ovu peglu i preko vlažne krpe peglamo lepršavu letnju haljinu. Uživajte u šarenolikim slikama koje smo izdvojili za vas!

Pripreme za koncert Jelene Karleuše.

BI1 fj CAAAn3SI.jpg large Twitter na crvenom tepihu: Smorio si do bola, frajeru!

Dok vi mirno pajkite, ja noćima snimam… Samo ću vam reći - Reklama za koncert će biti ludilo mozga! A koncert…

Btw, na koji možete ući za svega 500 dinara?! Verovali ili ne. Tako je.

Srpska Kim Kardašijan (Kim Kardashian), Novosađanka Ena Popov, ako grešim – ispravite me, ali sve mi se nešto čini i pričinjava.

Ena Popov crno bela kombinacija Twitter na crvenom tepihu: Smorio si do bola, frajeru!

Little Lady

A potom ista dama u zavodljivoj kombinaciji sa džinsom. Good job, girl!

Ena Popov haljina i dzins Twitter na crvenom tepihu: Smorio si do bola, frajeru!

Sunny Sunday

Za sve dame i damice, ljubitelje mode i dobre šminke, blogerka Zorana deli sa vama svoje omiljene must have potrepštine.

Prezadovoljna Dženifer Lopez (Jenifer Lopez) svojom prvom svetskom turnejom.

Dzenifer Lopez Twitter na crvenom tepihu: Smorio si do bola, frajeru!

Hvala Randy Phillips, Rob Hallett, David Loeffler & AEG za nezaboravnu turu

Nato, malo ti otišla trepavica! Nataša Bekvalac na nastupu.

Nataša Bekvalac Twitter na crvenom tepihu: Smorio si do bola, frajeru!

Crno, pa se ne vidi

Male tašne ili velike i praktične torbe? Ja nekako uvek glasam za veliku tašnu, a onda udarim u kuknjavu kada mi zatreba neka fina mala pristojna torbica. Gucci iz svoje kolekcije izdvaja nekoliko boja, kombinacija i stilova; na ovom sajtu pogledajte neke od predloga.

Kola¾ Gucci torbe Twitter na crvenom tepihu: Smorio si do bola, frajeru!

1, 2 ili 3?

Sa druge strane – konkurencija – elitni Roberto Cavalli o muškoj kolekciji i velikom plavom hitu.

Cavalli revija za mu¹karce Twitter na crvenom tepihu: Smorio si do bola, frajeru!

Cica-maco mila, gde si bila?

Maraja Keri (Mariah Carey) uzvraća udarac. Ne. Čekaj… To je, ipak, bio Mile Kitić. Jači nego ikada.

Maraja Keri Twitter na crvenom tepihu: Smorio si do bola, frajeru!

Nazad iz studija

Chanel na poziciji dva, lansirao je svoju malu pomoćnicu, cicu-torbicu. Romantične duše u belo-roze haljini će se pronaći da ponesu ovakvu tašnu.

Haljina na cveæu Twitter na crvenom tepihu: Smorio si do bola, frajeru!

Nežno - za zanosne noći

Za nešto ekstravagantniju, smeliju varijantu. Nedelja mode predstavlja kreaciju najbolje ruske dizajnerke Eleonore Amosove (Eleonora Amosova).

Crna ko¾a sa nitnama Twitter na crvenom tepihu: Smorio si do bola, frajeru!

Za žene koje znaju šta žele


Ana Milošević, diplomirana novinarka, igra glavnu 24-časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

Comments