Znate onaj osećaj kada vam emocije bujaju, bubre, kada se natapaju, šire i migolje kroz svaku rupu na vašem telu, ne bi li izmilile napolje? Ako njih pitate, one bi to po kratkom postupku završile – jednim preglasnim kabum i gotova priča.

Emocije.

Najsuroviji egoisti, sve je njima prožeto, a čovek, zavisno biće od ljubavi, često biva njime savladan. I čak, što ume nekada biti i pozitivno, dragi moji pesimisti koji ste se ozarili naslutivši crnilo u ovoj priči. Međutim… Ovo i nije priča, ovo je prostoproširena izjava jednog nabujalog srca. Jednog srca na putu Inga i Janga.

Misli o njemu, misli i misli, želi da ga vidi, a onda kada dođe taj dan sve se strese, nakostreši, naježi, ostane bez daha… dok meni sve to miriše na debelu zaljubljenost – ono ne priznaje.

– Opa! Šta je sad? Leptirići. Je l’ ti pričam ja da si se zaljubilo.

– Nije to zaljubljenost. Drugačiji plan, iščekivanje, nepoznato… to me je uznemirilo – nevešto se srce brani.

A onda je izašlo iz trole tog jutra i ugledalo plavu torbu prekoputa ulice kako čeka nju. Ugledalo njega.

Sreća.

Prešlo je ulicu klecajući, sa uvežbanim osmehom da obmane, i dok se našlo u njegovom zagrljaju vreme je stalo, a srce bilo na sigurnom, mekom i milom mestu, gde mu Božiji anđeli, koji sede sa Njegove leve strane, sviraju najtananije melodije na violini, a Kupidon miluje svilenkastim perjem. Hedonizam u njemu.

Zujala su dva srca prateći se toga dana, utrkivala su tempo kucanja, začikavala se, a onda je pala noć i ona, srca gospodarica, svila se na njegovom ramenu, srce je našlo svoje mesto ispod njegovog petog rebra sa desne strane i osetilo takvu ispunjenost i ljubav, da ga posesivnost obuze iz želje da prigrli i nikada ga ne pusti od sebe… Tako da, eto, ako niste znali, to je taj osećaj sa početka izjave zaljubljenog srca “kada vam emocije bujaju, bubre, kada se natapaju, šire i migolje.” To je ta emocija. To je ljubav.

Jutro je brzo osvanulo, zrak se promaljao kroz spuštene roletne u crvenoj sobi, kroz sanjive oči ugledala je njegovo lice i srce se izvi u najmiliji smešak.

Strpljivo će čekati sledeći put.

Sklad i energija.

***

Domaće i strane zvezde žive život punim plućima (i tata bi, sine). Stanem, pa razmislim, a što bi tata? Što tata ne bi just do it? Gledaj i uči.

I, idemo! Ole! Kada bi se naši predsednici ovako zabavljali/provodili vreme, najmanje što bi se desilo je apokalipsa. Ju! Sram ga bilo. Ha-ha! Bela kuća objavljuje.

Barak Obama i beli zeka Twitter na crvenom tepihu: Urbano, samo urbano, urbano!

Predsednik Obama pridružio se deci za Uskrs

Stari, dobro poznati Roberto Kavali (Roberto Cavalli) otkriva nam malu tajnu: “Sve je u detaljima”. Više u galeriji ovde.

Sablonski prikaz Kavalijevih kolekcija Twitter na crvenom tepihu: Urbano, samo urbano, urbano!

Moćne kombinacije

I frajer i ljubav. Nema dalje! Andrej Maričić daje ljubav na dar.

Andrej Maricic Twitter na crvenom tepihu: Urbano, samo urbano, urbano!

Delimo ljubav! sharing love! compartir el amor!

A najslađi trač jeste zaviriti u privatnost poznatih, slavni bez šminke i te fore. Pa… izvol’te! Kristina Bekvalac sa sestrom Natašom i njihovim jačim polovinama.

Kristina i Natasa Bekvalac Twitter na crvenom tepihu: Urbano, samo urbano, urbano!

U toplini doma

April uveliko osvanuo, a proleće ni da proviri. Kako se vi borite protiv kiše? Svakako ne padajući u očaj zbog groznog vremena, nadam se? Goca Tržan nam daje savet iz rukava – omiljene potpetice na noge i nema te kiše da vam pomuti dan.

Cipele i pruge Twitter na crvenom tepihu: Urbano, samo urbano, urbano!

Ne znam, meni je proleće!

U detaljima je čar… ili u poznatim tati i mami..? Hm. Eci-peci-pec. Mali Bekam (Romeo Beckham) i tete modeli u savršenim svedenim krojevima za Burberry kolekciju.

Bekamov sin u Burberry kaputu Twitter na crvenom tepihu: Urbano, samo urbano, urbano!

Ove sezone - zemljane boje

Savršena ideja za zaljubljenike u tehnologiju. Apple je lansirao neodoljivu bebicu. Kajli Minog (Kylie Minogue) na vašem laptopu.

Apple laptop Twitter na crvenom tepihu: Urbano, samo urbano, urbano!

Dva u jedan, gušt i za dušu i za oči

I za kraj, nemam mnogo reći, osim – ovo se zove vatromet. Maraja Keri (Mariah Carey) na žurci pored bazena.

Maraja Keri i vatromet Twitter na crvenom tepihu: Urbano, samo urbano, urbano!

Kada noć postane dan


Ana Milošević, diplomirana novinarka, igra glavnu 24-časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

Comments