Nikada neću razumeti onu klasičnu mušku: “Ja da sam žensko, ja bih mnogo lako dolazio do stvari, ne znam kako ste tako glupe pa ne umete da iskoristite što ste žene.”

(I opet kao papagaj, izvinjavam se izuzecima, ali moram, šta ću, pljuju mi tekst posle, pa ne mogu da dišem od prašine dva sata, elem…)

Da iskoristimo, kažete?

I nosimo sve one dopi*njake, jer volimo naše duge noge na desetkama, da menjamo partnere kako nam srcu drago, da zavedemo svog muškarca i iznudimo sva dobra ovog sveta – preko putovanja, čistačice, bebisiterke do vozača – i svoje slobodno vreme provodimo po spa centrima i frizerima?

To da iskoristimo?

A šta je sa onom tipičnom balkanskom: Kada žena često menja partnere – ona je ku*va, a kada muškarac ima više riba – on je frajer? Ma, kako da ne. I ono sunce što napravi sušu lane, nije bilo žute nego crvene boje.

Da iskoristimo naše ranjivo srce i duge trepavice, pa da zatreperimo kada je neka frka, posao, sahrana, račun za struju…

To da iskoristimo?

Istini za volju, onako među nama, možemo mi i više, neg’ dobro, sada ne mora svako znati kolike smo bičarke, ono što se ne sazna nije se ni desilo i Bože moj.

Ruka ruci, vi nas manite predrasuda, a mi ćemo se uzeti “u se’ i u svoje kljuse”, pa da vidimo može li žena svojim vražjim sokovima dobiti sve što želi.

Meta locirana. Cilj jasan.

“Polako… sasvim lagano počinje od vrata, koža ti bubri, jer dah mi je vlažan… jezikom ti ocrtavam oblik usne školjke, šapućem nešto bezobrazno… i to te pali, to te mnogo pali… Izvijam se uz tebe, osećam koliko je porastao… krećem jezikom niz tvoj stomak, želiš me, želiš da pip-pip dok to gledam u ogledalu… isisavam ti poslednje kapi sp**me, dok mi diraš stopala… trzam, moja ruka je između mojih nogu, nabrekla je, mokra… želi one dve reči… prljave.”

To da iskoristimo?

Hajde, de, da iskoristimo.

I to je ta pesma, vrlo prosto.

Čista vaginalna manipulacija.

Kučka, drago mi je.

***

Prethodna nedelja je bila vrlo interesantna, postali smo bogatiji za nove kreacije, modele, smele i nesvakidašnje manikire i, za razliku od prethodnih puta, danas imamo i neke sveže tangice na plaži. Opa! Što li mi miriše da će ova rubrika danas biti posećenija više nego ikada od strane muškaraca. Miiijau!

Prelepa Bjanka (Bianca Brandolini) je za crveni tepih izabrala kreaciju Dolce and Gabbana koja, složićete se, odiše neverovatnim skladom. Ili je to, ipak, ova savršena Italijanka uklopila svoju šminku i frizuru onako kako samo one to znaju?

na crvenom tepihu Twitter na crvenom tepihu: Vaginalna manipulacija

Zanosno i skladno

Za one koji nisu ljubitelji haljina, pevačica Kajli Minog (Kylie Minogue) je izabrala drugačiju kombinaciju istoimenog brenda.

Kajli Minog Twitter na crvenom tepihu: Vaginalna manipulacija

Šareno je opet u modi

Milić Vukašinović i humor. Dovoljno je. Molim da obratite pažnju na njegov komentar ispod slike. Genijalno!

guze na plazi Twitter na crvenom tepihu: Vaginalna manipulacija

na Informisane su, slušaju vijesti iz zemlje

A ko nije bio na Tvitomaniji, ne zna šta je propustio – dok Nina Badrić peva, Zoran Torbica nam šalje delić atmosfere.

Tvitomanija Twitter na crvenom tepihu: Vaginalna manipulacija

Opako

Za sve cice što vole da grebu ili, pak, one koje samo vole dobar manikir – Kejti Peri (Katy Perry) nam daje dva predloga.

zlatni nokti Twitter na crvenom tepihu: Vaginalna manipulacija

Zlatno sa crvenim cirkonom u centru

crveni nokti Twitter na crvenom tepihu: Vaginalna manipulacija

Crveno sa zlatnim

Momenti kada slavni izgledaju najprirodnije. Eva Longorija (Eva Longoria) u zanosu. Čitaj, čitaj, neće ništa da ti škodi.

Eva Longrija Twitter na crvenom tepihu: Vaginalna manipulacija

Nemojte pričati sa njom! Ovo mi je omiljena slika dana

Avril Lavinj (Avril Lavigne) u društvu sa Brunom (Bruno Mars)… Hm, čudna kombinacija, priznaćete.

Ejvril i Bruno Twitter na crvenom tepihu: Vaginalna manipulacija

Belo i crno

Biti poznat nije lako: posao, putovanja, letovi, često odsustvo od kuće, a gde je tu ljubav? Ako neće Muhamed bregu, breg će Muhamedu. Evo kako je Jelena iznenadila svog dragog Novaka Đokovića.

Nole i Jelena Twitter na crvenom tepihu: Vaginalna manipulacija

Pogledajte ko je došao da me iznenadi, ja sam srećan čovek


Ana Milošević, diplomirana novinarka, igra glavnu 24-časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

Comments