Na temelju hvaljenog bestselera Jojo Moyes, New Line Cinema i Metro Goldwyn Mayer Pictures predstavljaju film Dok nisam srela tebe. U glavnoj ulozi su Emilia Klark (Game of Thrones) i Sek Klafin (The Hunger Games), a rediteljka je Tea Šarok, kojoj je ovaj film rediteljski prvenac.

Ovog četvrtka u bioskope stize najromantičnij film decenije U bioskope stiže najromantičniji film decenije + GIVEAWAY

Ljubav često nalazimo gde je najmanje očekujemo, a ponekad nas vodi u smjeru kojim nikada nismo očekivali krenuti…

Ovog četvrtka u bioskope stize najromantičnij film decenije2 U bioskope stiže najromantičniji film decenije + GIVEAWAY

Luisa Klark Lu, neočekivano će izgubiti posao konobarice, zbog čega će nekako morati da nadomesti prihode kojima je izdržavala porodicu . Prihvata se posla negovateljice Vila Trejnora, čoveka koji je nekad bio bogati bankar avanturističkog duha i živeo punim plućima, a čiji je život sada u potpunosti promenjen. Vil je nakon tragične nesreće izgubio volju za životom i sada sve drži na distanci. Lu odbija da se ponaša u skladu s njegovim raspoloženjima i upravo će njena narav biti ono što će ga trgnuti. Jedno u drugom će naći baš ono što im je potrebno.

Ostatak glumačke ekipe čine Dženet Mektir (Albert Nobbs, Tumbleweeds), Čarls Dens,Brendan Kojl, Stefan Pikok, Metju Luis, Džena Koleman,Samanta Spiro, Vanesa Kirbi i Ben Lojd Hadžis.

Film Dok nisam srela tebe stiže u bioskope.

U saradnji sa BLITZ FILM – om, našim dragim čitaocima poklanjamo 5×2 karte za projekciju filma Dok nisam srela tebe koja će se održati u utorak, 21. juna u bioskopu Cineplexx Delta City. Sve što je potrebno da uradite je da:

1. Lajkujete Wannabe Magazine na Facebook-u.

2. U komentaru ispod pinovanog posta tagujte jednu osobu koja vas je promenila na bilo koji način i sa kojom biste voleli da pogledate film.

3. Javno šerujte post.

Konkurs traje do utorka 21. juna, a dobitnici će biti izvučeni putem sajta random.org u 12h popodne. 

*Napomena: Ovaj konkurs važi samo za Beograd.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

 

Comments