Magija plesa, lepota i čarolija igre, uz uživanje u Grandissimo sladoledima, upotpunili su svečani koktel “Beogradskog festivala igre“ u okviru filmske manifestacije koja se organizuje kao omaž savremenom plesu. Savršen spoj umetnosti igre i umetnosti uživanja uz Grandissimo sladolede zadovoljili su “glad“ beogradske publike za onim pravim, savršenim trenutkom.

frikom kinoteka 27.01.2016. 15 U kakvoj poslastici uživaju ljubitelji umetnosti

Kada poželite da, savršen trenutak uz film, knjigu, predstavu upotpunite i učinite savršenim tu su Grandissimo sladoledi. Prefinjena kombinacija ukusa pružiće vam bajkovit ugođaj i doneće dašak magije posle čega nećete poželeti ni jedan drugi sladoled.

Najavni koktel revije filmova pod nazivom “Dani igre”, koji pred publiku donosi premijerne projekcije višestruko nagrađivanih dokumentarnih i umetničkih filmova, podsetio je sve ljubitelje lepog da je „porcija“ dobrog ukusa neophodna za sve one koji žele da se prepuste vrhunskom uživanju. Beogradski festival igre, ove godine dobio je podršku Grandissimo sladoleda, jer Igra i Grandissimo sladoledi predstavljaju strast, jedisntvenost.

frikom kinoteka 27.01.2016. 23 U kakvoj poslastici uživaju ljubitelji umetnosti

Grandissimo sladoledi od ove godine su prijatelj Beogradskog festivala igre jer ih povezuje zajednička nit a to je strast u stvaranju umetničkih dela. Svaki pokret profesionalnih plesača, svaki ukus Grandissimo sladoleda napravljenih od visoko kvalitetnih sastojaka, predstavlja umetničko delo za sebe koje će vam pružiti jedinstveno i neponovljivo iskustvo.

Comments