5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Početak svake veze je sličan – osećaš takav polet da ne moraš ni da jedeš, ni da spavaš, kao da si priključena na stalni dotok adrenalina. Zato svi kažu da je zaljubljenost najlepše stanje na svetu – ali ono prolazi i veza se produbljuje, ili se prekida. Još nekoliko turbulentnih i zahtevnih faza sledi, pre nego što veza uđe u stabilnu fazu, kažu stručnjaci za odnose.

Zaljubljenost

U ovoj fazi osećaš da vas je sudbina spojila i da ste srodne duše i nije te briga što se svi zaljubljeni parovi tako osećaju i što si se i u prethodnoj vezi tako osećala dok si bila zaljubljena. Možda je sada to prava stvar – puna si nade, puna energije, sve možeš, ništa ti nije teško i nema prepreka za tebe. Zaljubljenost od nas pravi superheroje, ali nam zamagljuje racionalno razmišljanje. Zato, uživaj. I budi spremna na sledeću fazu.

Upoznavanje

Prvi sukobi i nesuglasice, nezadovoljstvo partnerovim karakterom i ponašanjem u nekim situacijama, znaci su da je faza zaljubljenosti prošla i da sada počinjete da se upoznajete. Shvatate da partner nije idealan, a verovatno i on ima neke zamerke, pa se suočavate i sa sopstvenim slabostima. Ali ovo je vreme izgradnje veze i svesnog izbora – uprkos grškama i slabostima, možeš da uvidiš da li među vama postoji ono što je vredno i važno truda i da uložiš napor da prihvatiš partnera i da ga razumeš. Prisnost i bliskost na emotivnom nivou postaju važniji od fizičke privlačnosti koja je dominirala u prvoj fazi. Veza se produbljuje i osećanje vezanosti za partnera pojačava i sada možete biti sigurni da se volite i da ste spremni da nastavite i da se suočite sa sledećom fazom.

Editors choice