Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pronaći ovde.

original1 U krevetu sa… braćom Fajns

Savršenstva koja morate okusiti

Ne postoje reči kojima biste opisali ova dva lepotana. Vaše seksualne fantazije i u mislima mogu biti zadovoljene samo ako na momenat pokušate da razmišljate o dvojici najzgodnijih glumaca. Pritom su i braća. Pretpostavka o njihovom talentu i harizmi koju poseduju ne proverava se, a šarm im je glavni adut. Teško će vam ići upoređivanje njihovih fizičkih oblina, pa čak i kada biste pokušali ne biste stigli da završite sa nabrajanjem, jer bi vam se na pomen Ralfovih (Ralph Fiennes) toplih plavih očiju i Džozefovih (Joseph Fiennes) snažnih mišića zavrtelo u glavi.

54917 dzhozef fajns or joseph fiennes 1600x1200 www.GdeFon.ru  U krevetu sa… braćom Fajns

Mlađani Džozef je pravi slatkiš

Pominjati njihov glumački talenat i neverovatnu moć transformacije kroz različite uloge sasvim je bespotrebno. Kako to obično biva, mlađi brat je pratio korake starijeg, i tako je nastao tandem snova. Seksi tandem snova. Ženskoj populaciji su idoli postali upravo ova dva zavodnika dovodeći ih u ekstazu i neviđeno ludilo. Na Internetu je davno objavljena anketa u kojoj su žene u velikom broju slučajeva podelile svoju fantaziju u kojoj glavne uloge tumače upravo neodoljiva braća Fajns. I to u duetu.

Slika 3 U krevetu sa U krevetu sa… braćom Fajns

Zgodan i neophodan

Sobarice su verovatno krajem devedesetih godina dobile nadu da će možda i njih kao Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) osvojiti jedan senator. Divan Ralf (Ralph Fiennes) svoju karijeru je obeležio filmom “Sobarica i senator” (Maid in Manhattan). Većina tinejdžerskih sanjarenja je započeto ovim rimejkom, da bi se kasnije obogatila nastankom filma “Crveni zmaj” (Red Dragon). Ostvarenja kao što su “Engleski pacijent” (The English Patient) i “Orkanski visovi” (Wuthering Heights) samo su upotpunila sliku o ovom divnom glumcu.

Slika 4 U krevetu sa1 U krevetu sa… braćom Fajns

Suviše dobar da bi bio istinit

Međutim, da je Ralfova moć transformacije sjajna, u prilog govori uloga zlog čarobnjaka Voldemora (Lord Voldemort) u poznatom blokbasteru “Hari Poter” (Harry Potter). Sa druge strane, njegov mlađi brat, Džozef Fajns svoje sposobnosti u krevetu, na tepihu, na stolu, a bogami i na kaminu pokazao je u sjajnom ostvarenju pod nazivom “Ubij me nežno” (Killing Me Softly) gde sa filmskom partnerkom Heder Grejem (Heather Graham) istražuje zamke ljubavnog života. Filmovi kao što su “Zaljubljeni Šekspir” (Shakespeare in Love), “Ukradena lepota” (Stealing Beaty) i “Elizabeta” (Elizabeth) doneli su mu svetsku slavu. Mnogi su pogrešili kada su zaključili da je ostao u senci starijeg brata.

Slika 5 U krevetu sa U krevetu sa… braćom Fajns

Lepota koja ne stari

Šteta što su obojica našli srodne duše, jer bi bili idealni za deljenje postelje sa nekom opčinjenom obožavateljkom. Misteriozni Džozef sa svojim smeđim očima i dugim trepavicama i divni Ralf sa savršenim osmehom predstavljaju otelotvorenje engleskog seksepila za žene širom sveta. Čini se da njihovo vreme tek dolazi, jer kao i vino – što su stariji oni su bolji. U svakom smislu.


Bojana Andrić je večiti zaljubljenik u knjige Nore Roberts i Paula Koelja. Voli da voli, bez ograničenja i predrasuda. Dan joj nije potpun bez taktova dobre pesme, osmeha najdražih, jagoda, sladoleda, sladoleda sa jagodama, popodnevne dremke, maženja, češkanja. Odbijaju je ljudska glupost, ograničenost i lenjost. Omiljena, do skoro usvojena parola: “Mene ne zanima šta vi mislite o meni, jer ja o vama ne razmišljam uopšte” (Coco Chanel)

Comments