Dejvid Vilijem Duhovni (David William Duchovny) je pravi šarmer. Rođen je davne 1960. godine, ali i dalje predstavlja oličenje muškosti i ogromne harizme. U svojim pedesetim godinama, on isijava samopouzdanjem i onom slatkom, nevinom lepotom. Jedinstven je zbog svoje profesionalnosti, svestrane karijere i impresivnog obrazovanja koje je godinama usavršavao. Dakle, muškarac za primer.

Slika 1 U krevetu sa1 U krevetu sa... Dejvidom Duhovnim

Muškarac kome je teško odoleti

Slika 2 U krevetu sa1 U krevetu sa... Dejvidom Duhovnim

Kaže da ga u životu oduševljavaju male stvari i da je veoma skroman

Tea Leoni (Tea Leoni) se može smatrati pravom srećnicom. Osvojila je Dejvidovo srce još davne 1996. godine i od tada ga ne pušta drugim ženama. Uživaju sa svojom decom, a priče o njegovim navodnim aferama i dalje krase naslovne strane tabloida. Početkom ove godine priznao je da se lečio od seksualne zavisnosti i da prosto ne može odoleti lepoj ženi koja prođe pored njega.

Slika 3 U krevetu sa1 U krevetu sa... Dejvidom Duhovnim

Opisuju ga kao muškarca koji obožava žene

Sa druge strane, njegova karijera je impozantna. Onaj ko nije gledao seriju “Dosije iks” (The X-Files) može se reći da je dosta propustio. Preko 150 epizoda se prikazivalo u devet sezona, a proglašena je za jednu od najboljih serija svih vremena. Zajedno sa Džilijan Anderson (Gillian Anderson), Dejvid istražuje paranormalne pojave, a ubrzo je proglašen najboljim glumcem u dramskoj seriji. Par godina kasnije, snimljen je fenomenalan istoimeni film, a ovo dvoje umetnika je samo potvrdilo svoja izvanredna glumačka umeća. Serija je Duhovnom bila odskočna daska, pa je svaki naredni projekat obavio sa velikom profesionalnošću, a priznanja za rad nisu izostala.

Slika 4 U krevetu sa1 U krevetu sa... Dejvidom Duhovnim

Možete ga prepoznati po divnim plavim očima i maznom glasu

Opet, njegovu karijeru su obeležile žene. Sa Hale Beri (Halle Berry) glumio je u sjajnom ostvarenju pod nazivom “Izgubljeno u vatri” (Things We Lost In The Fire), a serija “Kalifornikacija” (Californication) upotpunila je njegov životni poziv i uobličila izvanredne sposobnosti koje poseduje. Kada se kaže sposobnosti, na njih se takođe odnose i umeća u krevetu, jer ako budete odvojili vreme za jednu od mnogobrojnih epizoda, znaćete zašto je toliko omiljena. Može se zaključiti da je Dejvid pravi Kazanova, jer je svestan kakva sve blaga žene kriju, a nemerljivo je zadovoljstvo kada se uživa u njima.

Slika 5 U krevetu sa1 U krevetu sa... Dejvidom Duhovnim

Zgodni i neodoljivi “matorac”

Dejvid briljira u svakoj ulozi. Otac, partner, glumac i ljubavnik su samo neka od zanimanja koja ga krase. Važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu, bez obzira na godine koje ga ne odaju, štaviše, pokazuju njegovu želju za životom i dobrom zabavom. Uvek je spreman na nemoguće avanture, a verujemo da će njegov status holivudskog zavodnika trajati uprkos zavetu koji je dao svojoj Tei. Ipak je ona prava srećnica.

Slika 6 U krevetu sa1 U krevetu sa... Dejvidom Duhovnim

Smatraju ga hedonistom i osobom koja zna kako da iskoristi svaku šansu

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pronaći ovde.


Bojana Andrić je večiti zaljubljenik u knjige Nore Roberts i Paula Koelja. Voli da voli bez ograničenja i predrasuda. Dan joj nije potpun bez taktova dobre pesme, osmeha najdražih, jagoda, sladoleda, sladoleda sa jagodama, popodnevne dremke, maženja, češkanja. Odbijaju je ljudska glupost, ograničenost i lenjost. Omiljena, od skoro usvojena parola: “Mene ne zanima šta vi mislite o meni, jer ja o vama ne razmišljam uopšte” ( Koko Šanel)

 

Comments