Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Možda nije toliko muževan i opasan kao ostali “primerci” koji su prošli kroz naš krevet, ali morate priznati da i slatki Dijego (Diego Luna) ima u sebi nekog šarma i nešto što oduševljava dame širom sveta. Možda je to njegov dečački izgled, medena baby face, duga kosa, bradica i, uopšteno, taj fazon romantičnog umetnika. Pa, nije luda Kejti Peri (Katy Perry) što je baš njega odabrala da bude glavna muška uloga u njenom spotu za pesmu “The One That Got Away”!

Dijego je rođen 29. decembra 1979. godine u Meksiku. Glumom je počeo da se bavi veoma rano, već sa sedam godina, jer je njegova majka poginula kada je on imao samo dve godine, pa je otac, poznati scenograf, morao svaki put da ga vodi sa sobom u pozorište. Tako se u Dijegu i rodila ljubav prema ovom poslu, mada je on često govorio kako je glumom počeo da se bavi jer mu je život bio dosadan. U svakom slučaju, želeo je da bude blizu svog oca, plašeći se još nekog gubitka…

slika 116 U krevetu sa... Dijegom Lunom

Da bi bio sa ocem, počeo je da se bavi glumom

Šarmantni glumac je širom Meksika poznat po ostvarenjima kao što su “El último fin de año”, “El amor de mi vida”, “Y tú mamá tambíen” i mnogim drugim. Imao je i malu ulogu u poznatom filmu “Frida” (Frida),  mada smo ga mi bolje upoznale (i zavolele) u drugom delu filma “Prljavi ples: Noći u Havani” (Dirty Dancing: Havana Nights); ipak je u njemu bio među glavnim glumcima i posvećena mu je veća pažnja. Sve smo se pitale ko je taj slatki, mali koji tako izazovno pleše!

slika 211 U krevetu sa... Dijegom Lunom

Baš mu leži prljavi ples

Dijego nije dečko od skandala; od 2008. godine je oženjen glumicom Kamilom Sodi (Camila Gonzalez Sodi) sa kojom ima i dvoje dece – Heronima (Jerónimo Luna Sodi, 4) i Fionu (Fiona Luna Sodi, 2).

Da je dobar i fin kao što je i lep i talentovan, svedoči njegova tvrdnja da ne zna šta to ima što privlači žene i da nikada nije koristio svoju popularnost da bi neku od njih odvukao u krevet! Složićete se, takvi su retki i to je razlog više da volimo ovog slatkiša!

slika 3. U krevetu sa... Dijegom Lunom

Njegov otac kaže da ga žene vole jer je on jedan šarmantan dečko. Saglasne smo!

Izvori fotografija: listal.com, marinah2oblue.tumblr.com, fanpop.com

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa” možete pročitati ovde.


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Editors choice