Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Danas već četrdesetogodišnji junak naše priče, svoj život započeo je u Kaliforniji. Ništa nije ukazivalo na to da će baš on biti tako poznata faca. Bio je samo dečak po imenu Dvejn Džonson (Dwayne Johnson) koji je pokazivao različita interesovanja, a danas uz njegovo ime stoji i prefiks “neprevaziđeni“. Profesionalni rvač, poznat i kao “The Ring”, pravo iz ringa u naš krevet. Počeo je kao fudbaler na koledžu, a dospeo do nacionalnog šampionata da bi se prihvatio zanimanja profesionalnog rvača, po ugledu na svog dedu. Bio je član Svetske rvačke federacije (BBF) od 1996. do 2004. godine. U početku je bio predstavljan kao herojski lik da bi kasnije bio u ulozi negativca. Bio on dobar ili loš, omiljen je u narodu i dan-danas. Svi ga obožavamo, zar ne? Nas devojke posebno privlači njegovo zanosno telo.

Slika 138 U krevetu sa... Dvejnom Džonsonom

Momci, ovim putem do savršenog izgleda

Osvojio je i prvenstvo BFF- a i bio jedan od najpopularnijih rvača. Brojni intervjui, borbe i filmovi su iza njega kao dokaz velike popularnosti i izvrsne karijere. Mnogi ga smatraju jednim od najkvalitetnijih rvača u istoriji. U ime ove tvrdnje govore njegove medalje: 16 osvojenih prvenstava, devet Svetskih, dva Interkontinentalna prvenstva i još mnogo drugih. Napisao je svoju autobiografiju, koja je objavljena 2000. godine. Da dodamo i to da je ova knjiga bila na listi bestselera.

Slika 225 U krevetu sa... Dvejnom Džonsonom

Da, da, ja sam taj poznati lik

Oprobao se i kao glumac. Glavna uloga u filmu “Kralj škorpija” (The Scorpion King) napunila je njegov džep za više od 5, 5 miliona dolara. Ovaj i još mnogo fimova u kojima se pojavio. Da nabrojimo neke: “Dobrodošli u džunglu” (The Rundown), “Be Cool”, “Walking Tall”, “Gridiron Gang”, “The Game Plan”, “Get Smart”, “Race to Witch Mountain” i još mnogi drugi.

Imao je jako burno detinjstvo, s obzirom na to da je njegova porodica bila već deo ovog sporta, kojim i on kasnije počinje da se bavi. Zanimljivo je i to da je primao stipendiju na Univerziteta u Majamiju.

Slika 320 U krevetu sa... Dvejnom Džonsonom

Hoćeš autogram? Samo reci gde

Godine 1991. doživeo je povredu, pa je pauzirao što se karijere tiče. Na studijama je upoznao svoju buduću suprugu, Dani Garsija (Dany Garcia). Diplomirao je i bio osnivač firme u Majamiju. Bavio se mnogim stvarima, fudbal je jedna od njih.

Njegov život bio je pun dešavanja i preokreta. Jednog se ipak držao čvrsto, treninga koji mu je pomogao da ima ovakvo telo. Pored svega, on je još i human. Osim što nas veseli svojim izgledom, on je učesnik brojnih humanitarnih akcija. Donirao je million dolara za obnovu Univerziteta.

Slika 419 U krevetu sa... Dvejnom Džonsonom

Tetovaža pravog čoveka-ratnika

Mnogi ga smatraju čistim seksipilom i sinonimom  za savršeno muško telo. S toga bi bio red da kažemo nešto o njegovom treningu. Zajedno sa svojom porodicom, ocem, dedom i ujakom, napravio je porodični posao koji je predstavljao fizičku obuku. Ovo govori o tome koliko se zalagao za ono što radi i voli. Interesantno je i to da je jako dobar prijatelj sa Arnoldom Švarcenegerom (Arnold Schwarzenegger).

Slika 611 U krevetu sa... Dvejnom Džonsonom

Ovako izgleda kad je malo nervozan

Još malo slika zbog kojih će mnoge devojke promeniti kriterijume za biranje muškaraca. Priznajte da je Dvejn naprosto neodoljiv.

Slika 710 U krevetu sa... Dvejnom Džonsonom

Uživljen u ulogu i spreman na akciju

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice