Nesuđeni pravnik. Odličan glumac očaravajućih zelenih očiju. Mada, žene širom sveta najmanje mare za njegovu glumu. Proglašavan za najseksipilnijeg muškarca na svetu. Ne postoji ta žena koja ne mašta o jednoj noći sa njim. Markantni zavodnik nesvakidašnjeg šarma i dečačkog osmeha. Svi se sećamo njegovih savršeno izvajanih trbušnjaka u filmu “300.” Srca nam je otopio ulogom nežnog Džerija u filmu “P.S. I Love You.” Pored fantastičnih filmova, dah oduzima pojavom i seksipilom koji isparava iz svake pore njegovog bića.

Slika 11 U krevetu sa... Džerardom Batlerom

Pogled od koga vas trnci prolaze celim telom

Džerard Džejms Batler (Gerard James Butler), holivudski glumac škotskog porekla, rođen je 13. novembra 1969. godine. Kao najmlađi od troje dece, odgajan je u strogoj katoličkoj porodici. Karijeru je započeo manjim ulogama, da bi danas postao jedan od najboljih holivudskih glumaca. Njegova filmografija je jako bogata, a neki od najzapaženijih filmova su, svakako: “Lara Croft Tomb Raider: The cradle of life” u ulozi lošeg momka Terija Šeridana (Terry Sheridan), “The Phantom of Opera” – Erik, fantom, “300” – Kralj Leonida, “P.S. I Love You” – Džeri Kenedi, (Gerry Kennedy), “The Ugly Truth” – Majk Čedvej (Mike Chadway), itd.

Zašto smo sve tako slabe na njega? Kada jedva uspemo da skrenemo pogled sa njegovih hipnotišućih očiju, neverovatno telo nas odmah zatim spuca u čelo poput metka. Visok 188 cm, tamna smeđe kosa i savršene proporcije. U isto vreme, kako su ga neki nazvali, “sirovo muževan”, dubokog baršunastog glasa, a luckaste i pozitivne naravi. Višnjica na šlagu – taj prokleto neodoljivi škotski akcenat.

Mnoge dame nisu odolele njegovom šarmu. Dženifer Aniston (Jennifer Aniston), sa kojom je radio na filmu “The Bounty Hunter”, i dan danas tvrdi da ih veže isključivo prijateljstvo. Prisan je bio i sa Ketrin Hajgl (Katherine Heigl), a svi pamtimo vruće scene sa Anđelinom Džoli u “Tomb Raideru”. Džerard je boravio nekoliko dana i u Beogradu, gde je šetao Knez Mihailovom ulicom, slikao se sa fanovima i kupio piratsko izdanje svog filma “The Bounty Hunter” kod uličnog prodavca. Dok je snimao grube scene filma “Coriolanus” na Kalemegdanu, jedna prelepa Srpkinja je pala pod njegove čari. Martina Rajić, manekenka, izjavila je kako se Džerard jako dobro ljubi. Ja bih joj verovala na reč!

slika 5 U krevetu sa... Džerardom Batlerom

Džerard i Ketrin Hajgl

“Moj problem sa ženama je što ih sve volim! Zaista!” kaže Džeri. Svoju idealnu ženu opisao je kao visoku, duge tamne kose. Ipak, kaže da nema striktno određen tip, već su bitna osećanja prema nekoj osobi. “Ako vidim ženu koja je slatka i nevinog izgleda, odmah se zaljubim u nju, poželim da je grlim, štitim i sve te slatke stvari. Onda vidim seksi mačkicu kako prolazi pored mene i pomislim: “Wow, to je moja devojka!” Pa, devojke, mislim da sve imamo šanse.

slika 6 U krevetu sa... Džerardom Batlerom

Uloge lošeg momka mu savršeno pristaju!

Izjavio je da uživa u seksu mnogo manje, da ni upola nije “nevaljao” kao ranije, delom jer manje konzumira alkohol, a delom i jer je paranoičan zbog raznih seks-skandala. Ako je verovati holivudskim tračevima, Džerard tvrdi da nije osoba za duge veze. “Previše sam okrenut sebi, ponekad na loš način.”

Uživa reputaciju jednog od najprijatnijih glumaca – da uvek voli da se druži sa filmskom ekipom, kao i sa svojim fanovima. Njegove oči su sivo-zelene, ali često na ekranu izgledaju plavo. Naš muškarac iz snova uporno pokušava da ostavi pušenje. Za sebe ne misli da je mačo tip. Dragi Džerarde, tu se nikako ne možemo složiti sa tobom!

Hvala Bogu što mu karijera pravnika nije pošla za rukom. Možemo samo da mu poželimo još milion seksi (ali dobrih!) filmskih uloga. Ipak, filmska industrija mu je dužna – zbog njega punimo bioskopske kase dok papirnom maramicom brišemo vodu koja nam ide na usta gledajući ga.

slika 13 U krevetu sa... Džerardom Batlerom

Grubijan ili ranjiva duša?


Tamara Ognjanović, student pedagogije i perfekcionista do ludila, dan ne započinje bez ledenog ness-a i muzike, koja je njen smisao života i, po njenom mišljenju, definiše osobu. Zna napamet ceo serijal “Prijatelja”, koji su joj najbolji sedativ. Veruje u moć pogleda. “I don’t like defining myself. I just am” kaže i citira njenu večnu inspiraciju, Britney Spears.

Comments