Savršeno telo i pogled koji obara čine Džesa Metkalfa (Jesse Metcalfe) jednim od najpoželjnijih glumaca u Holivudu.

Slika 8.3 U krevetu sa... Džesom Metkalfom

Mami uzdahe žena širom sveta

Džes je rođen 9. decembra 1978. u Kaliforniji, a odrastao je u Konektikatu. Oduvek je bio ljubitelj umetnosti, pa je istu i studirao na Univerzitetu u Njujorku. Nakon toga je bio uspešan na otvorenoj audiciji koja mu je donela ulogu u sapunici “Strasti” (Passions). Jedna od uloga bila je i ona koju je dobio 2006. u julu i to u  filmu “Džon Taker je gotov” (John Tucker Must Die). Međutim, ono po čemu ga mi verovatno najbolje pamtimo jeste uloga baštovana Džona Roulanda (John Rowland) u poznatoj seriji “Očajne domaćice” (Desperate Housewives).

Slika 2.14 U krevetu sa... Džesom Metkalfom

Mladi ljubavnik Gabrijel Solis

Jedna od njegovih “najsvežijih” uloga jeste ona u seriji “Dalas” (Dallas) koja je snimana 2011. po istoimenom serijalu gde Džesi igra Kristofera Ajvinga (Christopher Ewing). Nakon završetka snimanja, Džesi je sa svojom devojkom otputovao u Meksiko, a serija je premijerno izvedena u junu 2012.

Dobitnik je mnogih nagrada za glumačka ostvarenja i uspehe, poput SAG nagrade i nagrade “Uzbudljivo novo lice”.

Slika 3.10 U krevetu sa... Džesom Metkalfom

Sa Evom Longorijom na dodeli ALMA nagrada

Metkalf je i veliki ljubitelj sporta i strastveni navijač Jenkija i Niksa. Takođe, Džes je aktivan i na košarkaškom terenu. Njegova humanost ogleda se u igranju za “Holivudske vitezove” klub koji prikuplja sredstva za srednje škole u Južnoj Kaliforniji. Ljubitelj je muzike, posebno gitare, koju je naučio i da svira. Pasionirani je igrač pokera, a veliko interesovanje pokazuje i za motocikle i klasične automobile.

Slika 10.4 U krevetu sa... Džesom Metkalfom

Aktivnost na svim poljima

Ono što možda niste znali o Džesu, jeste činjenica da konzumira cigarete, kao i to da obožava opuštanje uz jogu i pilates. Gostujući u TV emisiji “Access Hollywood” Džesi je na pitanje koje su tri stvari koje ljudi ne znaju o njemu naveo sledeće: veliki je zaljubljenik u umetnost, tako da ima kolekciju jako vrednih slika koje je, kako kaže, papreno platio; druga stvar je da je veliki filmofil, a posebno obožava vestern filmove; najzad, kao treće, naveo je da zaista dosta drži do linije i vodi brigu o svom telu, zbog čega svaki dan trenira.

Što se tiče njegovog privatnog života, Džes je u martu 2006. godine otpočeo romansu sa Nadin Kojl (Nadine Coyle) članicom grupe Girls Aloud koju je upoznao u Australiji. Posle dve godine, raskinuli su. Ali nakon godinu dana samovanja, nova ljubav poznatog glumca jeste njegova kolegenica Kara Santana (Cara Santana).

Slika 5.4 U krevetu sa... Džesom Metkalfom

Par se verio u januaru 2012.

Mešavina italijanske, francuske i portugalske krvi iskazuje njegovu dinamičnost i usmerenost ka mnogim sferama, van glumačke karijere. Dok Džesi uživa u ljubavi, mnoge tinejdžerke i dame širom sveta i dalje žele Karino mesto. Ili bar ulogu očajne domaćice Gabi.

Izvori fotografija: jessemetcalfe.net

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.


Aleksandra Miletić studira političke nauke, najveća ljubav joj je porodica koja je motiviše… Okružena je pozitivnim ljudima, i sama je takva, uvek spremna na zabavu i druženje. Volela bi da upozna različite kulture i civilizacije.

Comments