Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Džoa Manganijela (Joe Manganiello) najbolje poznajemo po ulozi vukodlaka u poznatoj HBO seriji “Prava krv” (True Blood), ali u Americi je poznat i po svom radu u pozorištu.

Rođen je 28. decembra, 1976. godine u Pensilvaniji, a njegovim venama teče italijanska, američka i jermenska krv. U osnovnoj i srednjoj školi se istakao kao dobar sportista, ali je uspešnu karijeru prekinula povreda kolena. Umesto sporta, Džo se pronašao u glumi i završio je dramu na univerzitetu u Pitsburgu.

142 U krevetu sa... Džoom Manganijelom

Slavu mu je donela uloga Alsida, posle mnogih epizodnih rola

Vrata u Holivudu je počeo da otvara polako, epizodnim ulogama u velikim hit serijama, poput “Urgentni centar” (ER), “Kako sam upoznao vašu majku?” (How I Met Your Mother?) i “Tri Hil” (One Tree Hill). Ulogama na filmu je osvojio žensku publiku, pojavljujući se u filmovima “Spajdermen” (Spiderman) i “Magični Majk” (Magic Mike). Najveći uspeh mu je svakako uloga vukodlaka Alsida (Alcide Herveaux) u mega-hit seriji “Prava krv” čiju šestu sezonu očekujemo.

232 U krevetu sa... Džoom Manganijelom

Svakog dana teretana, ali mi se ne žalimo!

Džo je poznat po neverovatno dobrom izgledu, kao i visini koja ga izdvaja u Holivudu. Svestan je da je ovo posao koji zahteva veliko angažovanje i brigu o telu, pogotovo kada glumite stripere ili vukodlake, kojima je odeća stran pojam. Da bi se pripremio za neke uloge, Džo je u stanju da trenira svaki dan, više nedelja, a nakon završetka snimanja da sebi oduška i ode na odmor.

327 U krevetu sa... Džoom Manganijelom

“Treniranje je teško, ali je vredno toga. Provodim se bolje nego ikad.”

Što se tiče detalja iz privatnog života, Džo voli da drži do svoje privatnosti. Nije poznat po skandalima i pažljiv je sa izjavama koje daje novinarima. Ljubavni život mu je retko završavao u tabloidima. Trenutno se zabavlja sa francuskom glumicom Veronikom-Sofi Lazure (Veronique Sophie Lazoore).

422 U krevetu sa... Džoom Manganijelom

Pored toga što je glumac, Džo je veliki fan serija i flmova

U intervjuima Džo je par puta naglasio da je veliki fan serija kao što su “Dekster” (Dexter), “Rim” (Rome), “Izgubljeni” (Lost) i mnoge druge. Više puta se našao na listama najzgodnijih muškaraca sveta, kao i na onoj laskavoj koja ga je proglasila najzgodnijim glumcem bez majice. Pored glume, hobi mu je i pevanje, tako da je snimio par pesama. Dobar je prijatelj sa Džonom Feldmanom (John Feldmann), vođom rok grupe Goldfinger, pa se pojavio kao vokal na njihovom albumu.

Izvori fotografija: justjared.com, tumblr.com, fanpop.com

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Editors choice