Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.

SLIKA 1 U krevetu sa... Džošom Dumelom

Umeren u svojoj lepoti, ali njegovog seksepila nikad dosta

Kada se ovaj lepotan pojavio u hit seriji “Las Vegas” (Las Vegas), sve oči bile su uperene ka mladom glumcu, a sada već bivšem manekenu koji je pretendovao da osvoji Holivud. Ženska populacija je u momentu bila razočarana saznanjem da je te 2004. godine svoje srce poklonio pevačici Fergi (Fergie). Svesna kakvu je premiju ubola, pet godina kasnije udala se za njega i do dana današnjeg ova ljubav uspešno traje. Zli jezici kažu da ovaj šarmer tu i tamo obrlati neku striptizetu ili glumicu, međutim, Džošovi romantični gestovi upućeni njegovoj dragoj istovremeno su ražalostili i oduševili gradske tračare.

SLIKA 2 U krevetu sa... Džošom Dumelom

U inat svima - srećna idila koja traje

Gospodin Dumel, pored impozantnih uloga u velikim blokbasterima, prijatno je iznenadio i najskeptičnije kritičare rolom u najnovijem ostvarenju “Nova godina u Njujorku” (New Year’s Eve), romantičnoj komediji u kojoj grupa poznatih i omiljenih glumaca poput Sare Džesike Parker (Sarah Jessica Parker), Eštona Kučera (Ashton Kutcher), Hali Beri (Halle Berry) i Džesike Bil (Jessica Biel) prezentuju sitna životna zadovoljstva, praštanja i nove početke. Džoš, kao ozbiljan profesionalac, odoleo je harizmi pomenutih koleginica ostavši odan svojoj voljenoj.

SLIKA 3 U krevetu sa... Džošom Dumelom

Zabava i pozitivna energija vezuju se za njegovo ime

Neodoljivi Džoš rođen je krajem 1972. godine. Iz rodne Dakote preselio se u Los Anđeles u nameri da ga publika zavoli. Na bilo koji način. Uspevši da se probije kao zavodnik na modnim pistama u toku mnogobrojnih šepurenja lovci na talente uhvatili su mlađanog i savršenog Dumela. U stvari, presudio je dobar izgled. I šarm, i neverovatno seksi osmeh, pogled i sve ostalo. Uloga Dorijana Greja (Dorian Gray), omogućila mu je da se lansira među čuvena imena svetskog glumišta, a istoimeni film “Slika Dorijana Greja” (The Picture of Dorian Gray) plasirao se kao jedan od najboljih ostvarenja tih godina. Nakon toga, još uvek nesvestan slave koja mu se smešila, oprobao se u dobro poznatom hororu “Turisti” (Turistas), kao jedna od žrtava trgovine ljudskim organima. Prezadovoljna publika zahtevala je još akcije, pa se Džoš upustio u ludu avanturu zvanu “Transformersi” (Transformers) zajedno sa koleginicom Megan Foks (Megan Fox).

Da partnerke sa crvenog tepiha nisu ostale imune na Dumela, govori i činjenica da su nakon trilogije “Transformers” scenaristi i reditelji uspeli u pokušaju da upravo on zaigra u romantičnim filmovima. Jedna od tih srećnica koja je makar ispred kamera uživala u njegovom zagrljaju bila je Ketrin Hajgl (Katherine Heigl). Zajedno sa njom, u uspešnom ostvarenju pod nazivom “Život na kakav smo navikli” (Life As We Know It), Džoš se oprobao kao spretan bebisiter, roditelj i ljubitelj nestašnih klinaca, što je dalo dovoljno povoda unezverenim obožavateljkama za širenje tračeva o navodnoj Ferginoj trudnoći.

SLIKA 4 U krevetu sa... Džošom Dumelom

U njegovom društvu i mališani uživaju

O fizičkim atributima bespotrebno je govoriti. Mada, njegovim obožavateljkama, kao i onim ženama koje nisu dovoljno upućene u savršen sklop mišića ovog lepotana, dovoljna je bilo kakva fotka koja će nahraniti njihove apetite. Iako se trudi da svoj privatan život sakrije od javnosti, ne uspeva da izmakne objektivima novinara gladnih novih pikanterija.

Pored poljubaca i dugih strasnih noći koje daruje svojoj supruzi, u slobodno vreme bavi se humanitarnim radom, trenira košarku, ragbi, svira gitaru, peva, recituje, a zanimljiv podatak jeste i njegova sklonost ka gastronomiji. Kako sam kaže, često se lati varjače, a konstantno je u potrazi za novim receptima. Posle recite da Fergi nije srećnica.

SLIKA 5 U krevetu sa... Džošom Dumelom

Sinonim za savršenstvo


Bojana Andrić je večiti zaljubljenik u knjige Nore Roberts i Paula Koelja. Voli da voli, bez ograničenja i predrasuda. Dan joj nije potpun bez taktova dobre pesme, osmeha najdražih, jagoda, sladoleda, sladoleda sa jagodama, popodnevne dremke, maženja, češkanja. Odbijaju je ljudska glupost, ograničenost i lenjost. Omiljena, do skoro usvojena parola: “Mene ne zanima šta vi mislite o meni, jer ja o vama ne razmišljam uopšte” (Coco Chanel)

Comments