Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.

SLIKA 13 U krevetu sa... Džošom Hartnetom

Jednostavan, poseban, drugačiji

Gospodin Džošua Danijel Hartnet (Joshua Daniel Hartnett) je pravi srcolomac. Po zanimanju glumac, ali alternativna profesija – nepopravljivi zavodnik. Rođen je sredinom jula 1978. godine u San Francisku. Ovom macanu irskog porekla zvezde su bile naklonjene po pitanju karijere kada je krajem srednje škole svojeglavo odlučio da postane glumac. Ta odluka se izgleda isplatila. Podrškom najbližih upisao je glumu, svestan napora koji je morao da uloži. Međutim, od klasičnog štrebera postao je neviđeni talenat. Započeo je karijeru na televiziji, da bi ubrzo zatim završio na filmu. Njegovo tiho penjanje na lestvici uspeha ipak mu je donelo ogromnu slavu baš zbog prijatne skromnosti.

SLIKA 22 U krevetu sa... Džošom Hartnetom

Uvek primećen, zgodan i neophodan

Međutim, njegov privatni život predstavlja pravu enigmu. Ovaj smeđokosi lepotan uporno krije detalje svog ljubavnog života. Čak se ni ne zna približan broj onih srećnica koje su bar na trenutak zarobile njegovo srce. Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) je ipak prošla kroz Džošove spretne ruke.

SLIKA 33 U krevetu sa... Džošom Hartnetom

Filmski partneri znali su i te kako da uživaju i u stvarnom životu

Holivudski šarmer započeo je karijeru filmom “Noć veštica” (Halloween H20: 20 Years Later), da bi se par godina kasnije proslavio ulogom u naučnofantastičnom trileru “Škola straha” (The Faculty) gde zajedno sa kolegama Selmom Hajek (Salma Hayek), Robertom Patrikom (Robert Patrick) i Ilajdžom Vudom (Elijah Wood) spasava školu od najezde profesora-vanzemaljaca. Tek se ovim filmom lansirao među ikone filmske scene. Takođe, ostao je upamćen i po ulogama u filmovima “Crna Dalija” (The Black Dahlia), “40 dana i 40 noći” (40 Days and 40 Nights), “Grad greha” (Sin City) i “Avgust” (August).

Međutim, njegov status seks simbola opravdan je nakon fenomenalnog blokbastera “Perl Harbur” (Pearl Harbor), divne ljubavne priče u kojoj se prepliću doživotno prijateljstvo, beskrajna čežnja za ljudskim bićem i patnja za najdražima.

SLIKA 42 U krevetu sa... Džošom Hartnetom

Kejt (Kate Beckinsale) zna šta znači ljubav i pažnja

Džoš ima nešto. Tako kažu njegove obožavateljke. Da li je to skrivena harizma, umerena lepota ili pak nenametljiv stav? Savršen je u očima onih koji ga smatraju ne samo lepotanom već i ozbiljnim profesionalcem spremnim na svaki mogući filmski i pozorišni izazov. U pauzama, tu i tamo ume da obrlati po koju koleginicu, srećnicu nesvesnu njegovog šarma i izuzetne privlačnosti.

U svakom slučaju, zna on šta radi. U stvarnom životu devojke mogu samo da se nadaju njegovoj kopiji, ljubavniku bez premca i simpatičnom dečku iz komšiluka.


Bojana Andrić je večiti zaljubljenik u knjige Nore Roberts i Paula Koelja. Voli da voli, bez ograničenja i predrasuda. Dan joj nije potpun bez taktova dobre pesme, osmeha najdražih, jagoda, sladoleda, sladoleda sa jagodama, popodnevne dremke, maženja, češkanja. Odbijaju je ljudska glupost, ograničenost i lenjost. Omiljena, do skoro usvojena parola: “Mene ne zanima šta vi mislite o meni, jer ja o vama ne razmišljam uopšte” (Coco Chanel)

Comments