Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.

SLIKA 1 U krevetu sa... Džulijanom Mekmanom

Pogled koji predstavlja pravu zagonetku

Dotični gospodin definitivno je rođen pod srećnom zvezdom. Rođen da osvaja, voli i izmamljuje setne uzdahe. Sposoban glumac kome najviše odgovaraju uloge nepristupačnog osobenjaka, a pogotovo nepopravljivog šarmera. Uživa u ženskim oblinama, a svoje sposobnosti u krevetu rado prikazuje na malim ekranima. Australijski Kazanova rođen je 27. jula 1968. godine. Većina zajedljivaca rekla bi da ovaj matorac nema šta više da ponudi. Greše. Za Džulijana (Julian McMahon) vezuje se pojam kvaliteta, a ne kvantiteta. Iako ne postoji veliki broj njegovih filmskih ostvarenja, uloge koje je dobijao u popularnim serijama trajale su jako dugo.

SLIKA 2 U krevetu sa... Džulijanom Mekmanom

Opasna ljubav sa tužnim krajem – Kol i Fibi

Brzopleto se opredelio za karijeru pravnika, međutim, gluma je za njega bila idealno zanimanje. I manekenstvo. Prijateljstvo sa Kajli Minog (Kylie Minogue) omogućilo mu je poznanstvo sa njenom sestrom Deni Minog (Dannii Minogue). Nakon neuspelog braka sa ovom australijskom pevačicom, svoj život u potpunosti posvećuje karijeri. Pored izvanrednog talenta, fizički izgled predstavlja njegov glavni adut. Uloga advokata, odnosno demona Kola Tarnera (Cole Turner) u uspešnoj televizijskoj seriji “Čari” (Charmed) i te kako ga je proslavila. Kolova ljubav sa Fibi Halivel (Phoebe Halliwell) predstavlja jednu od najlepših ekranizovanih romansi.

SLIKA 3 U krevetu sa... Džulijanom Mekmanom

Drugo ime za savršenstvo

Spisak njegovih ostvarenja nije toliko impozantan. Međutim, uloge su zaista bile odlične. Počev od televizijske serije “Moć i strast” (The Power, the Passion), preko epizodne uloge u američkoj komediji “Vil i Grejs” (Will and Grace), sve do sjajne, takođe američke, drame “Reži me” (Nip/Tuck), u kojoj Džulijan glumi doktora Kristijana Troja (Christian Troy), stručnjaka u oblasti plastične hirurgije. Ova serija dobila je nekoliko značajnih nagrada i priznanja, a specifična je po temama o kojima savremeno društvo izbegava da priča jer je kod pomenutog doce put do savršenih grudi i te kako trnovit.

SLIKA 4 U krevetu sa... Džulijanom Mekmanom

Svaka bi ga poželela za doktora

Zanimljiva priča govori o angažovanju ovog lepotana u nastavku filmova o čuvenom tajnom agentu Džejmsu Bondu (James Bond). Čini se da bi ova uloga njemu odlično pristajala. Međutim, želje Mekmanovih obožavateljki ostale su neostvarene. Jedan od njegovih uspešnijih projekata jeste film “Fantastična četvorka” (Fantastic Four). U njemu, kao što se da pretpostaviti, Džulijan glumi zlog i previše ambicioznog Doktora Duma (Doctor Doom).

Mnogi kritičari ocenili su ovog glumca kao osobu koja može najbolje odigrati uloge negativca. Da li je to zbog njegovih tajanstvenih i pomalo zlih zelenih očiju ili čudnog karaktera? Čini se da su Džulijanove obožavateljke oduševljene harizmom kojom zrači. Srećom, krevet mu je i dalje slobodan, a maštanja i ludački, perverzni snovi o njemu uvek će ostati poželjni.

SLIKA 5 U krevetu sa... Džulijanom Mekmanom

Seksepilan glumac u najboljim godinama


Bojana Andrić je večiti zaljubljenik u knjige Nore Roberts i Paula Koelja. Voli da voli, bez ograničenja i predrasuda. Dan joj nije potpun bez taktova dobre pesme, osmeha najdražih, jagoda, sladoleda, sladoleda sa jagodama, popodnevne dremke, maženja, češkanja. Odbijaju je ljudska glupost, ograničenost i lenjost. Omiljena, do skoro usvojena parola: “Mene ne zanima šta vi mislite o meni, jer ja o vama ne razmišljam uopšte” (Coco Chanel)

Comments