Razotkriven! Mladi britanski glumac Ed Vestvik (Ed Westwick) romantičan i dobar dečko? Tako bar za sebe kaže. Žensku populaciju osvojio je ulogom u američkoj tinejdž seriji “Tračara” (Gossip Girl). Momak koji na putu do škole pije najskuplji šampanjac u još skupljem odelu, vozeći se u svojoj privatnoj crnoj limuzini. On to može, jer on je Čak Bas (Chuck Bass).

Slika 191 U krevetu sa... Edom Vestvikom

On nije princ na belom konju, on je kao đavo u crnoj limuzini

Ed je rođen 27. juna 1987. godine u Londonu. Njegovi roditelji, majka psiholog i otac profesor, podržavali su i ohrabrivali sinovljevu želju da postane glumac i muzičar. Sa šesnaest godina postao je član Nacionalnog pozorišta mladih u Londonu, a ubrzo su usledile i prve uloge. Paralelno sa uspehom na polju glume, Ed je započeo i muzičku karijeru i sa prijateljima osnovao bend The Filthy Youth čiji je frontmen i glavni vokal. O njegovom ljubavnom životu veoma se malo zna, ali su mediji uspeli da obelodane dvogodišnju aferu sa Džesikom Šor (Jessica Szohr), njegovom koleginicom iz serije “Tračara”. Međutim, oni su na ovu romansu stavili tačku 2010. godine, a prema sopstvenim tvrdnjama, Ed trenutno nema devojku.

Slika 271 U krevetu sa... Edom Vestvikom

Ed je bio u vezi sa koleginicom iz serije “Tračara”, lepom Džesikom

Ed za sebe kaže da je sušta suprotnost liku koji tumači u ovoj popularnoj seriji. Za razliku od Čaka, Ed nije potekao iz buržoaske porodice. Sa sedamnaest godina bio je vrlo skroman, imao je jednostavne želje, a umesto ličnog vozača, Ed je u tim godinama učio da vozi. Drugačiji je i kada je odnos prema devojkama u pitanju. Romantičan je i pažljiv i kaže da privatno nije imao mnoštvo ljubavnica. Demantuje tvrdnju da je veliki ženskaroš i za sebe kaže da uopšte nije neki igrač na tom polju. Priznajte, teško je poverovati u to!

Slika 356 U krevetu sa... Edom Vestvikom

I privatno Ed prati modne trendove

Moda je u današnje vreme važan deo naših života, pogotovo ako se bavimo javnim poslom. Vestvik je postao i zaštitno lice modnog brenda Penshoppe. Zadovoljan je saradnjom i kaže da je Penshoppe jak modni brend koji kreira samo lepe komade koji visoku modu čine dostupnom.

Pored glume, velika strast mu je i muzika koja je za njega sinonim za slobodu. A da nije glumac i muzičar, Ed bi se bavio pejzažnom arhitekturom. To je njegov posao iz snova. Voleo bi da uređuje i dizajnira bašte, a leti uživa u sređivanju cveća u porodičnoj kući. Kada mu je potrebno da se smiri pre snimanja scene, zamišlja kako na leđima leži u vrtu. Ed je baš umetnička duša!

Slika 446 U krevetu sa... Edom Vestvikom

Zgodan, bezobrazan i bogat - njegovo ime je Čak Bas

Ed ima dva starija brata, a pošto je najmlađi, on je beba u porodici, pa se prema njemu tako i ophode. Kaže da je u odnosu na svoja dva brata veoma miran i kao dečak nikada nije pravio probleme. Zato je njegov srednji brat više od đavola, stalno upada u nevolje i vrlo lako završi na pogrešnom putu. Ko bi rekao da se iza đavolskog lika Čaka Basa krije pravi anđeo.

Jedina stvar koju Ed ne voli u vezi sa snimanjem jeste svakodnevno brijanje, a pored toga ima i veoma lošu naviku, grickanje noktiju. Ne voli bučne diskoteke, i više mu prijaju mirnija mesta ili druženje u stanu sa prijateljima. Čak ili Ed, nama je svejedno, u svakom slučaju, užitak je gledati ga. Zato devojke, uživajte!

Izvori fotografija: hollywoodlife.com, gossipgirl.wikia.com, chelseagirl-m.blogspot.com, salambaoco.blogspot.com

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pronaći ovde.


Katarina Stamenković je studentkinja književnosti i zaljubljenik u moderne plesove. Ne može da zamisli dan bez dobre jutarnje kafe i svojih prijatelja. Inspiriše je miris letnje kiše na ulicama njenog grada.

Comments