Za sebe kaže da je običan američki momak, ali njegova pojava drugačije govori. Ni milioni žena širom sveta ne bi se složile sa tom tvrdnjom. Smeh je odlika njegovog stila, tajno oružje kojim šarmira i osvaja ne samo gledateljke već i mlađe i starije koleginice. Pleni čarobnim osmehom, duhovitošću i dečačkim šarmom. A u isto vreme iz njega izbija muževnost i neodoljivi seksepil.

Pravo iz romantičnih komedija Ešton Kučer (Ashton Kutcher) uskače u vašu postelju. Znamo da mu ne možete odoleti, jer je upravo on jedan od onih momaka čiju kosu želite odmah da razbarušite, jer ga ona čini tako zanosnim.

Ešton Kučer12 U krevetu sa... Eštonom Kučerom

Smeh kao odlika stila i savršeno telo čine ga neodoljivim

Ovaj neprikosnoveni zavodnik potiče iz malog grada, rođen je 7. februara 1978. godine, a proslavio se kao glumac, televizijski producent i foto-model. Nerado se seća svog života pre Holivuda. Njegovo detinjstvo je proteklo u streplji za život brata blizanca, koji je rođen sa srčanom manom. Borba kroz koju je prolazio zajedno sa roditeljima dovodila ga je do očajanja. Uvek je bio u drugom planu, prepušten sam sebi. Ali je propuštenu pažnju nadoknađivao popularnošću u školi. Svoje vršnjake je zasmevao, a profesore izluđivao. Porodica je bila siromašna, a sav prihod je odlazio na lečenje bolesnog brata, zato je Ešton jednom pokušao da opljačka školsku blagajnu, pa je uhvaćen u bekstvu i osuđen na uslovnu kaznu i dobrotvorni rad.

Upisao je fakultet za biološki inženjering, podstaknut upravo porodičnim problemima i željom da pomogne svom bratu. Kroz surov život čvrsto je koračao, a patnju terao smehom, tako ga je sudbina uputila u Njujork, gde pobeđuje na takmičenju za modela. Posle nekoliko kampanja za muške brendove, odlučuje da pokaže i talenat za glumu. A njegov život se obrće. Dobija ulogu već na prvoj audiciji i to u seriji “Vesele sedamdesete” (That ’70s Show), koja posle prve sezone postiže ogroman uspeh. Zahvaljujući upravoj toj seriji mlađanom šarmeru otvaraju se zlatna vrata Holivuda.

Ešton Kučer2 U krevetu sa... Eštonom Kučerom

Znao je čarobnu reč za otvaranje zlatnih vrata Holivuda, bila je to nevorovatna harizma i neprestano zbijanje šala

Ređaju se uloge, uglavnom u romantičnim komedijama: “Veza bez obaveza” (No Strings Attached), “Dan zaljubljenih” (Valentine’s Day), “Vegas za dvoje” (What Happens in Vegas), “Slatkiš i ubica” (Killers) i drugim, gde Eštonu savršeno pristaje da šarmira holivudske lepotice i pruža im čežnjive poljupce. Ipak slavni osvajač dokazuje da može i više, pa svoje glumačko umeće ističe i u mnogo ozbiljnijim filmovima kao što su “Efekat leptira” (Butterfly Effect) i “Spasilac” (The Guardian). Dečački šarm ostaje, ali Ešton već stiče status ozbiljnog srcolomca.

Ešton Kučer3 U krevetu sa... Eštonom Kučerom

Savršeno krojen, po želji holivudskih lepotica i zaljubljenih gledateljki

Kasnije se posvećuje i produkciji, pa tako zasmejava publiku i u svom popularnom rijaliti šouu “Punk’d”, gde on i njegova ekipa prave razne smicalice holivudskim facama. Veliki deo slavnih osetio je ove pošalice i bio opasno nasamaren.

Reklo bi se da je seksepilni lepotan ipak rođen pod srećnom zvezdom, jer mu sve lako polazi od ruke. I u ljubavi mu cvetaju ruže. A mnoge holivudske srećnice uživale su u njegovom zagrljaju. Demi Mur (Demi Moore) se svakako mora ponositi time, budući da je uprkos velikoj razlici u godinama i brojnim osporavanjima njihov brak potrajao punih pet godina.

Posle razvoda, Ešton se bacio u zagrljaj lepe Mile Kunis (Mila Kunis), koja je prava srećnica, budući da su njih dvoje nerazdvojni, a paparaci pomno prate svaki njihov korak.

Ešton Kučer4 U krevetu sa... Eštonom Kučerom

Sa koleginicom Ketrin Hajgl u filmu “Slatkiš i ubica”

Lepo lice i neosporan talenat dar su sa neba, a osim toga ovaj lepotan pleni i neverovatnom energijom, očaravajućom harizmom, neprestanom duhovitošću i neodoljivim osmehom, koji nosi kao svoju amajliju. To su sastojci za pravu holivudsku poslasticu kakav je Ešton.

Godine prolaze, ali ne skidaju osmeh sa njegovog lica. Savršena građa i preslatke okice, ta uvek pomalo razbarušena kosa i pravi muški zagrljaj tope ženska srca. Ešton razoružava lepotice svojom privlačnom pojavom i uvek pažljivo odabranim stajlingom i ispunjava snove onih koje pored sebe žele nestašnog momka.

Sigurna sam da vam je ovaj neodoljivo zgodan, beskrajno šarmantan i duhovit zavodnik zasladio dan i priuštio užitak i čaroliju neprestane zabave.

Izvor fotografija: posh24.com, diariofemenino.com, bwog.com, blogspot.com, cinemagia.ro, glamzzle.com, commons.wikimedia.org, digitalspy.co.uk, en.amerikanki.com

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.


Jelena Šipčić studira novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Obožava modu i voli da piše o njoj. Čvrsto veruje da će jednog dana postati uspešna novinarka.

Comments