Kelan Lac (Kellan Lutz) je američki model i glumac rođen 1985. godine u Severnoj Dakoti. Kelan je najpoznatiji po ulozi neodoljivog vampira Emeta Kalena (Emmett Cullen) u filmu “Sumrak” (Twilight). Karijeru je započeo manjim ulogama u serijama poput “Mesto zločina: Njujork” (CSI: NY) i “Heroji” (Heroes). Filmovi “Matursko veče” (Prom Night) i “Prihvaćeni” (Accepted) označili su početak njegove glumačke karijere u Holivudu. Godine 2006. dokazao se i kao uspešan model u reklami za parfem Hilari Daf (Hillary Duff) “With Love… Hillary Duff”, kasnije je usledio i spot za istoimenu pesmu ove pevačice u kojem je Kelan ostavio bez daha ženski deo publike. Ko još ne bi voleo da bude zatvoren u liftu sa njim? Godine 2008. pojavio se u spotu američke rok grupe Hinder za pesmu “Without You”.

SLIKA 220 U krevetu sa... Kelanom Lacom

Zgodni glumac i model devojke ne ostavlja ravnodušnim

Posle završetka snimanja filma “Sumrak” usledili su filmovi “Besmrtnici” (Immortals) i “Srce ratnika” (A Warrior’s Heart) u kojem glumi uz svoju prijateljicu i koleginicu Ešli Grin (Ashley Green). Zanimljivo je i to da su Kelan Lac i Ešli Grin odlučili da žive zajedno, ali samo kao najbolji prijatelji. Naglasili su da oboje obožavaju Njujork i da je to jedan od razloga zbog kojeg žele da dele stan. Privatno se druži i sa ostatkom glumačke ekipe filma “Sumrak”.

SLIKA 315 U krevetu sa... Kelanom Lacom

Kelan sa najboljom prijateljicom Ešli Grin

Pored glume privlače ga i mnogi sportovi poput ragbija, boksa, bejzbola, odbojke, tenisa i košarke. U slobodno vreme bavi se skejtbordingom, trčanjem, lakrosom i plivanjem. Svoje savršeno izvajano telo duguje vežbanju i posebnoj ishrani. Priznaje da je ono što najmanje voli kod sebe takmičarski duh koji ga često uvaljuje u nevolje, a da je ono što najviše voli to što je zabavan i duhovit.

Najviše uživa u muzici izvođača kao što su Lupe Fijasko (Lupe Fiasco) i grupa Nickelback, The Red Hot Chili Peppers i OneRepublic.

Kaže da se u čitavom životu ugledao samo na tri osobe – majku, Roberta Redforda (Robert Redford) i Leonarda DiKaprija (Leonardo DiCaprio).

SLIKA 410 U krevetu sa... Kelanom Lacom

“Mamin sin”, kako je sebe nazivao, sada je odrastao u pravog muškarca

Kelan Lac je poznat i po svojim burnim, ali i dugim vezama. Tokom 2005. i 2006. godine zabavljao se sa glumicom Kajlom Evel (Kayla Ewell), najpoznatijom po ulozi Viki Donovan (Vicki Donovan) u seriji “Vampirski dnevnici” (The Vampire Diaries). Iako je to jedna od Kelanovih dužih veza, ova dva “vampira” nisu uspela da održe svoju ljubav. Sa talentovanom i mladom glumicom AnaLin Mekord (AnnaLynne McCord), koja nam je najpoznatija po ulozi u seriji “90210” zabavljao se skoro tri godine sa brojnim raskidima, do konačnog koji se dogodio 2010. godine. Trenutno je u harmoničnoj vezi sa australijskom glumicom, modelom i plesačicom Šarni Vinson (Sharni Vinson). Vezu su započeli sredinom 2011. godine, a do današnjeg dana nisu javno raskidali.

SLIKA 59 U krevetu sa... Kelanom Lacom

Nadajmo se da će veza između Kelana i Šarni potrajati još dugo

Izvori fotografija: justjared.com, hdwallpapersarena.com, german.fansshare.com, 4tnz.com

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.


Zorana Puretić je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Voli putovanja, čitanje knjiga i druženje sa prijateljima. Idealno opuštanje je uz šolju kafe i dobru knjigu.

Comments