Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.

On nije poznat kao Bred Pit (Brad Pitt), niti iskusan kao Džordž Kluni (George Clooney), možda ni šarmantan kao Ralf Fajns (Ralph Fiennes), ali ukoliko ste imali priliku da pogledate bilo koji film u kome glumi Kris Evans (Chris Evans) ili možda novu reklamnu kampanju modne marke Gucci za parfem pod nazivom “Guilty” čije je zaštitno lice, sigurno ste bar na tren poželele da ovaj plavooki glumac provede najmanje jedno veče sa vama pod jorganom.

175 U krevetu sa... Krisom Evansom

Ovako savršen, pa još i romantičan, ko ne bi poželeo da se probudi pored njega

Kris Evans ne predstavlja prototip klasičnog holivudskog glumca. Njega nećete često viđati na naslovnicama tabloida kako se predoziran i mamuran vraća iz noćnog provoda i njegov život ne predstavlja bajku u kojoj je on bio siromašno siroče izuzetnog talenta koga je jednog dana igrom slučaja pronašao svetski poznat producent. Kris se za svoju glumačku karijeru borio. Po završetku srednje škole, u čijoj dramskoj sekciji je aktivno učestvovao, počeo je da se pojavljuje na kastinzima, išao je na brojne časove glume i preselio se u Njujork. Tamo je stekao mnoge prijatelje, glumce i reditelje, i 2000. godine dobio prvu ulogu u seriji “Suprotan Pol” (Opposite Sex).

Od kada se prvi put pojavio na velikom platnu 2001. godine u ulozi srednjoškolskog zavodnika u filmu “Ovo nije još jedan tinejdžerski film” (Not Another Teen Movie), Kris je pridobio veliki broj obožavateljki. Za jednu od scena u filmu Kris je morao da se skine u potpunosti, imao je samo šlag na intimnom mestu i bradavicama. Ova scena Krisu nije teško pala, jer kao što možemo videti u filmu on ni nema šta da krije, već ponosno pokazuje svoje neodoljivo “zmijsko” telo.

 U krevetu sa... Krisom Evansom

Krisovo prvo pojavljivanje na velikom platnu

Posle prvog filma, sledio je dugi niz različitih uloga. Kris je sa poznatim Stenom Lijem (Stan Lee) radio na četiri filma, i u svim je glumio Marvelove superheroje. To su filmovi “Fantastična četvorka” (Fantastic Four) iz 2005. godine, “Fantastična Četvorka: Dolazak Srebrnog Letača” (Fantastic Four: Rise od the Siver Surfer) iz 2007, “Kapetan Amerika: Prvi osvetnik” (Captain America: The First Avenger) iz 2011. godine i film “Osvetnici” (The Avengers), koji trenutno možete gledati u bioskopima. U filmu “Fantastična Četvorka” Kris tumači ulogu pomalo butnovnog Džonija Storma, poznatijeg kao čovek baklja, u kome je pokazao da i te kako ume da zagreje amtosferu, bude vatren i da je lako zapaljiv, pa je u ženama širom sveta porasla želja da zapali i njihove krevete.

346 U krevetu sa... Krisom Evansom

Kris žari i pali

O Krisovom ljubavnom životu se ne zna mnogo, jer se trudi da sakrije svoj privatni život što je više moguće. Viđen je u društvu mnogih lepotica kao što su Kristin Kavalari (Kristin Cavallari), Naomi Haris (Naomie Harris), Minka Keli (Minka Kelly), Žizel Bundšen (Gisele Bundchen), za koje se pretpostavlja da su mu bile devojke, iako su sve priče demantovane. Jedina veza za koju smo sigurni jeste sa Džesikom Bil (Jessica Biel) koja je trajala od 2004. do 2006. godine. Džesika je tabloidima otkrila kako je Kris veoma romantična osoba i da ju je za jedan rođendan iznenadio uredivši spavaću sobu mirišljavim svećama i crvenim ružama.

Slika 439 U krevetu sa... Krisom Evansom

Kris i Džesika su u isto vreme bili zajedno i na velikom platnu i u privatnom životu

Kris trenutno ima pet tetovaža za koje se zna, a svaka ima svoju priču i dublje značenje. Godine 2010. uklonio je tetovažu sa desne ruke, na kojoj se nalazio simbol porodice, ali niko ne zna zašto.

gucci2 U krevetu sa... Krisom Evansom

U reklami za parfem Gucci pod nazivom “Guilty” sa koleginicom Rejčel Vud

Prijatelji ga ocenjuju kao previše iskrenog, veoma vaspitanog, uspešnog u sportu i neočekivano talentovanog za umetnost. Po verskom opredeljenju on je katolik i vera u njegovom životu ima veliki značaj, kao i porodica. Mnogi poznati magazini, kao što su “People” i “Empire Magazine”, proglasili su Krisa za jednog od najseksepilnijih muškaraca na svetu. Ipak, uprkos savršenom spoju neodoljivog fizičkog izgleda i umetničke duše, Kris trenutno nema devojku. Tako da devojke ko zna, možda se jedna od vas i nađe u krevetu sa ovim lepotanom.


M. Z.

Comments