Ako je uslov da se neko nađe u ovoj rubrici to da bude muško i da bude seksi, onda Mario (Mario Casas) nema o čemu da brine! Muško je – eee, i to kakvo muško! Seksi je – ooo, da! A još je i lep i talentovan! Ljubi ga majka!

slika 124 U krevetu sa... Mariom Kasasom

Dobar je, dobar je...

Ne sporimo da su Bred (Brad Pitt), Džoni (Johnny Depp), Džordž (George Clooney) i ostali “stariji i iskusniji” i dalje poželjni, ali, na mlađima svet ostaje. Iliti, mlađe – slađe! Tako da su sve oči uprte u mladu zvezdu u usponu koja će tek postati veliki zavodnik… Čekaj malo, pa on to već i jeste! Juuu, šta li će tek biti za dvadeset godina?!

slika 213 U krevetu sa... Mariom Kasasom

Tako mlad, a tako zanosan

Dobro, da ne bismo u Mariju videli samo komad mesa, hajde da ga malo bolje i upoznamo. Ima on i drugih kvaliteta! Dakle, ovaj slatkiš je rođen 12. juna 1986. godine u Korunji (Coruña). Svoje prve glumačke korake napravio je radeći reklame. Kada je shvatio da je gluma ono što ga zaista čini srećnim i da je ono čime bi mogao da se bavi celog života, upisao je studije u školi interpretacije “Kristina Rota” (La Escuela de Interpretación Cristina Rota). Prvi, ozbiljniji projekat bila je serija ”Opsesija” (Obsesión). Nakon nje, postao je poznat u seriji ”SMS” kao i u mnogim drugim serijama i filmovima: ”Los Hombres de Paco”, ”Mentiras y Gordas”, ”Fuga de Cerebros”… Mi, u Srbiji, smo ga zavoleli (zaobožavali?) kada smo ga videli u filmu ”Tri metra iznad neba” (Tres metros sobre el cielo); kasnije, u njegovom nastavku ”Želim te” (Tengo ganas de ti) ta ljubav se još više rasplamsala! Ipak, da nije samo lep i ništa više, već i talentovan, svedoči podatak da je nominovan za najboljeg TV glumca! Što bi se reklo – i lep i koristan!

slika 38 U krevetu sa... Mariom Kasasom

Mario “na delu“

Kao što rekoh, Mario je već zavodnik. Nema koga nije osvojio svojim čarobnim osmehom i, mmm, božanstvenim telom! A još onako sladak, opasan i zaljubljen kakvim se predstavio u ”3MSC”, pa ko mu ne bi odoleo?! Očigledno nije mogla da mu odoli ni lepa Maria (Maria Valverde, partnerka u ”3MSC”), jer se u medijima govori da su zajedno, ali ako je tako, vešto se skrivaju. Tako da, devojke, ne može se sa sigurnošću reći da li je Mario single ili ne, ali to nas nikako ne sprečava da i dalje fantaziramo o njemu, onako uveče pred spavanje.

Izvori fotografija: Gdefon.com, Theplace2.ru, Fanpop.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments