Hajmo začas anketu – kako bi izgledao muškarac pored kojeg biste volele da se probudite petkom ujutru? Sigurno bi mnoge od vas poželele seksi Španca koji bi mogao snažno da vas zagrli, strastveno zapleše sa vama, a za kraj, otpeva neku špansku baladicu da se skroz rastopite. E ako smo u pravu, onda je danas vaš srećan dan i želje su vam uslišene! Drage dame, samo za vas – Migel Anhel Munjoz (Miguel Ángel Muñoz)!

slika 155 U krevetu sa... Migelom Anhelom Munjozem

Danas ispunjavamo želje!

Hvala bogu te smo na televiziji B92 mogle da gledamo seriju “Korak napred” (Un Paso Adelante) inače za ovog slatkiša ne bismo ni čule! A baš bi bila šteta, priznaćete! Dakle, Migela smo upoznale kao baju Robera i odmah nas je privuklo njegovo slatko lice, mačo pokreti (sećate se one podignute kragne od košulje?), kao i izazovan ples i taaako zgodno telo! Bilo je tu i drugih dobrih frajera, ali Rober je bio Rober! Još onako razmažen, ali i bahat i duhovit, stvarno je bio glavni zavodnik. Ajde ako neka sme da kaže da nije lepila njegove postere po sobi u tom periodu!

slika 244 U krevetu sa... Migelom Anhelom Munjozem

Baja Rober, glavni zavodnik

U seriji, ali i u stvarnom životu, zajedno sa svojim kolegama bio je član grupe UPA Dance koja je imala brojne hitove koje smo rado pevušili, a nakon raspada grupe, Migel je nastavio solo karijeru. Eto, em lepo igra, em lepo glumi, em lepo peva! Em je lep i zgodan, da ne zaboravimo i to! Pa šta ćete više!?

Nije naodmet da ga malo nahvalimo i u profesionalnom smislu, ne samo fizičkom, te ćemo reći da je Migel glumio i u serijama “Mamá quiere ser artista”, “Al salir de clase” i “Compañeros”, zahvaljujući kojima je postao poznat širom Španije. Igrao je i u filmovima i predstavama. Ali, uloga Robera i članstvo u grupi UPA Dance svetski su ga proslavile.

slika 336 U krevetu sa... Migelom Anhelom Munjozem

Lep, mlad, uspešan, svestran

Nama, devojkama je, ipak, najvažnije da je dečko dobar i fin, a u prilog tome govori i sam gost našeg kreveta, ističući da nije kao Rober, snob i fićfirić, već jedan normalan i običan dečko koji se trudi i radi da bi ostvario svoje ciljeve. Na primer, pre serije “Korak napred”, Migel nije ni plesao ni pevao, ali zbog uloge je sve savladao. I to odlično, mi dodajemo!

slika 431 U krevetu sa... Migelom Anhelom Munjozem

Migel danas čak misli da je lakše udvarati se uz igru! Momci, zaplešite!

Ne bismo vas više zadržavali, dan je kratak, a frajer u vašem krevetu presladak i ne može da čeka! Pametno iskoristite ovaj petak!

Izvori fotografija: tumblr.com, fanpop.com

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa” možete pročitati ovde.


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments