U moru španskih zavodnika o kojima žene maštaju i za njima uzdišu, jedan je poseban. Ne samo da je postao seks simbol i posejao požudu za sobom, već je slomio ženska srca širom sveta. Svojom pojavom u popularnoj španskoj seriji “Silikonske lepotice” (Sin tetas no hay paraiso), ovaj seksepilni mačo men izludeo je pripadnice lepšeg pola, tako da su zagledane u televizijske ekrane maštale o njemu. Sada imate priliku da ga uvučete u svoju postelju i da bude samo vaš…

Slika 123 U krevetu sa... Migelom Anhelom Silvestreom

Jedan od najseksepilnijih španskih zavodnika pripadnice lepšeg pola ostavlja bez daha

Migel Anhel Silvestre (Miguel Angel Silvestre) je popularni španski glumac i jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu. Rođen je 6. aprila 1982. godine. Svoje mesto pod suncem tražio je u boksu, profesionalnom teniseru, modelu, pa čak i u fizikalnom terapeutu. Ali je život za njega imao druge planove, tako je vatreni Španac postao glumac i pronašao sebe u brojnim televizijskim, filmskim i pozorišnim ulogama koje mu donose slavu.

Pošto je studirao glumu, pokrete, savremeni ples i akrobacije, godine 2002. je osvojio titulu “Mister Kasteljon”. Ređaju se uloge u izuzetnim pozorišnim predstavama i popularnim televizijskim serijama. Nedugo zatim dobija glavnu ulogu u filmu “Daljina” (La Distancia), smeštenog u svetu boksa gde Migel pokazuje svoje izuzetne fizičke sposobnosti i očarava pripadnice lepšeg pola. Osim toga ovaj film mu donosi dve značajne filmske nagrade.

Slika 2.... U krevetu sa... Migelom Anhelom Silvestreom

Zanosni lepotan pleni šarmom i neodoljivo zgodnim telom, zato i nosi titulu seks simbola

Slede zapažene uloge u filmovima “Razmišljanje” (Reflections), “Svetlosna zamka” (La trampa de la luz), “3:19”, “Najbolja Eva” (Lo mejor de Eva)… i mnogim drugim, kao i još mnoštvo nagrada koje osvaja.

Međutim najveću slavu i popularnost, kao i titulu seks simbola donosi mu lik zaljubljenog narko bosa, zavodljivog Rafaela Dukea (Rafael Duque). Ljubav jedne siromašne i uplašene devojke uspeva da ga izvuče iz pakla, tako strah i trepet u svetu podzemlja snagom ljubavi postaje plemenit i nežan mladić, spreman da napusti život prepun mračnih tajni i ubistava.

Galerija 2 U krevetu sa... Migelom Anhelom Silvestreom

Lep, zgodan, neophodan...

Prelepe zelene oči, kratko ošišana crna kosa, neodoljiv pogled, savršeno telo i oštar muški glas ostaju urezani u mislima. A kako su žene oduvek potajno privlačili strogi, opasni i ozbiljni tipovi, Duke obara s nogu.

Nepopravljivi zavodnik pleni svojim šarmom i neodoljivim osmehom. Savršenom građom i neobično grubom bojom glasa rasplamsava maštu, seje požudu i topi ženska srca… Muževnost i zavodljivost kojom zrači ne ostavljaju ravnodušnim, a on predstavlja simbol požude, ostvarenje svih ženskih maštanja. Nijedna mu ne bi odolela, pa tako ni koleginice, posebno one kojima je pružao strastvene filmske poljupce i čežnjive zagrljaje. Bio je sa koleginicama Belen Lopez (Belen Lopez), Bjankom Suarez (Blanca Suarez), Amajom Salamankom (Amaia Salamanca)…

Slika 47 U krevetu sa... Migelom Anhelom Silvestreom

Seksepilni Rafael Duke u vašem krevetu, zar ne zvuči primamljivo?

Njegova lepota ostavlja bez daha, široko razbacana ramena uzburkavaju misli, a strastveni pogledi pale vatru. Migel svakim svojim pokretom opravdava titulu pravog muškarca, onog strastvenog mačo mena koji lomi ženska srca na hiljade komada.

Talenat je nesporan, neodoljiva građa i šarm srcolomca takođe. Jedno ostaje misterija…

Otkrijte nam, da li je ovaj seksepilni lepotan zaista tako dobar ljubavnik?

Izvor fotografija: bekia.es, tendenciagay.com, abrelaboca.com, 6topoder.com, formulatv.com, nandicede.wordpress.com

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.


Jelena Šipčić studira novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Obožava modu i voli da piše o njoj. Čvrsto veruje da će jednog dana postati uspešna novinarka.

Comments