Drage naše, samo za vas Miranda Ker (Miranda Kerr) nakratko je ustupila mesto u krevetu pored dragog, Orlanda Bluma (Orlando Bloom). On je glumac čiji pogled greje i najledenija srca žena širom planete.

Vedri duh, dečački osmeh i neodoljivi britanski akcenat njegovi su glavni aduti. Proglašen je jednim od najseksepilnijih muškaraca na svetu.  Kupio nas je scenama u kojim odlučno prilazi devojci, topi je pogledom, zatim je snažno hvata za vrat i privija k sebi da bi im se usne spojile u beskrajni poljubac.

slika 11 U krevetu sa... Orlandom Blumom

Za svoj poljubac više je puta primio MTV nagradu

Orlando Blum rođen je u Engleskoj, 13. januara 1977. Ime je dobio po kompozitoru iz XVI veka, Orlandu Gibonsu (Orlando Gibbons). Zbog nesreće koja ga je kasnije zadesila verovao je da će život provesti u invalidskim kolicima. Međutim, sudbina je imala lepše planove, tako da je u 21. godini uspešno operisan.

U Londonu je završio školu drame, fotografije i vajarstva. Usput se bavio i ragbijem. Diplomirao je na akademiji dramskih umetnosti.

Orlanda je prvi put publika primetila u filmu “Gospodar prstenova” (The Lord of The Rings), u kojem je tumačio ulogu plavokosog vilenjaka Legolasa. Nakon čuvene trilogije uloge su se samo nizale. Neki od najpoznatijih filmova svakako su “Pirati sa Kariba” (Pirates of  the Caribbean), u kojem tumači lik Vila Tarnera (Will Turner), “Troja” (Troy) u kojem glumi trojanskog princa Parisa, “Nebesko carstvo” (Kingdom of Heaven), “Elizabettaun“ (Elizabethtown),  “Tri musketara” (The Three Musketeers)… Trenutno očekujemo film “Hobit” (The Hobbit), u kojem će ponovo glumiti Legolasa.

slika 2 picnik U krevetu sa... Orlandom Blumom

Pogled koji miluje

O privatnom životu ne voli da govori mnogo. Skroman je i porodičan muškarac. Veliki je borac za očuvanje životne sredine, a odskoro je i međunarodni ambasador UNICEF-a.

Voli duge veze. Četiri godine bio je sa glumicom Kejt Bosvort (Kate Bosworth). Šuškalo se da je imao kratku romansu sa koleginicom Kirsten Danst (Kirsten Dunst), kao i sa Penelope Kruz (Penelope Cruz). Od 2007. godine u srećnoj je vezi sa manekenkom australijskog porekla, Mirandom Ker. Venčali su se u tajnosti, a 6. januara ove godine dobili su i sina.

slika 31 U krevetu sa... Orlandom Blumom

Romantični pirat

Za sebe skromno tvrdi da je odličan ljubavnik i da uživa u snimanju ljubavnih scena. Obožava žene i smatra da ih uvek treba negovati i poštovati.  “Ako dobijem priliku da poljubim koleginicu, uopšte ne moraju da mi plate”, rekao je Orli.

Žali za romantikom i smatra da su nove generacije zamenile romantiku seksom, koji je precenjen. Najviše od svega voli osećaj kada je zaljubljen i neprestano razmišlja samo o njoj.

Orlando nije tip mačo muškarca, nema krupno telo i malje po grudima, ali je ipak neodoljivo muževan. Nema sumnje da će s godinama postajati sve privlačniji. Predivne, krupne oči i istetovirano sunce na dnu stomaka grejaće nas i rasplamsavati nam maštu još dugo.

Miranda kuca na vrata. Vreme je da se obučemo i napustimo spavaću sobu! Vidimo se u “Hobitu”, Orli!

slika 42 U krevetu sa... Orlandom Blumom

Ovo bi svaka žena volela da vidi u svom krevetu


Anja Križan je studentkinja novinarstva, večni sanjar, romantik i hedonista, zarobljena u sopstvenoj bajci. Njena izražena intuicija i želja da svet bude bolji i lepši vodi njene reči po papiru. Voli iskrenost, dobrotu, neiskvarenost. Ne voli laž, diskriminaciju i agresivnu glupost.

Comments