Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Rajan Filipe (Ryan Phillippe) je jedna od onih osoba, za koju je vreme stalo. Verovali ili ne, on uskoro, tačnije 10. 09. 2012. puni trideset osam godina, a još uvek ima baby face i torzo koji mnoge žene na ovom svetu ostavlja bez daha.

Slika 185 U krevetu sa Rajanom Filipeom

Zar je važno koliko ima godina, kada ovako izgleda?

Pamtimo ga iz filmova “Znam šta ste radili prošlog leta” (I Know What You Did Last Summer), zatim “Sudar” (Crash), kao i film “Okrutne namere” (Cruel Intentions) u kome je igrao sa svojom, sada već bivšom suprugom, Ris Viderspun (Reese Vitherspoon) . Istini za volju, nije postao toliko poznat po svojim ulogama, već upravo iz razloga što je bio muž jedne od najboljih glumica u Holivudu.

Slika 267 U krevetu sa Rajanom Filipeom

Ovaj brak je važio za jedan od najstabilnijih u Holivudu

Njihov brak važio je za jedan od najstabilnijih u Holivudu, u kom su dobili dvoje dece, ćerku Avu (Ava) i sina Dikona (Deacon). Ipak, posle sedam godina su se razišli, jer je on nju prevario sa bebi siterkom. Hm, zašto li nas to ne čudi? Ris je bez mnogo razmišljanja podnela zahtev za razvod braka, što bi uradila svaka žena koja drži do sebe, a nesretni Rajan je ostao i bez poznate supruge, a i bez polovine njenog novca.

Slika 357 U krevetu sa Rajanom Filipeom

Ipak, slatki Rajan je nastavio da mami uzdahe lepšeg pola

Da nije mnogo patio, možemo zaključiti po tome što je brzo našao utehu u koleginici Ebi Korniš (Abbie Cornish) sa kojom je bio skoro tri godine u vezi, a nju je zamenila manekenka Aleksis Knap (Alexis Knapp), sa kojom je pred sam kraj veze dobio vanbračnu ćerku, tako da je ovaj seksi plavušan sada otac troje dece.

Da je slab na manekenke, dokazuje i Rajanova sadašnja devojka, model Paulina Slejter (Paulina Slagter) koja je čitavih osamnaest godina mlađa od njega. Za sada, ta veza funkcioniše, ali izvori bliski Rajanu, tvrde da je to samo jedna njegova devojka u nizu i da njemu ne pada na pamet da se ozbiljnije vezuje. Ovaj mladoliki, seksi tatica, očigledno nema nameru da se “smiri”, a i zašto bi, kada je i dalje jedan od najseksepilnijih muškaraca na planeti… Uživajte.

Slika 535 U krevetu sa Rajanom Filipeom

Pleni i na kraju četvrte decenije

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa” možete pročitati ovde.

Izvor fotografija: workoutinspiration.blogspot.com, en.wikinoticia.com, mcelebration.blogspot.com, fanpop.com


Sofija Mićović završava Fakultet za medije i komunikacije. Voli mogućnosti koje nam savremeno doba pruža u komunikaciji, ali se ne odriče ni onih starih. Filantrop, avanturista, sanjar, hedonista. Planira da obiđe celu zemaljsku kuglu i nauči što više jezika, a večiti optimizam koristi da svet učini boljim mestom za život.

Editors choice