Rajan Gosling (Ryan Gosling) je rođen 12. 11.1980. u Ontariju. Postao je svetski popularan posle filma “Ubistvo po stavkama” (Murder by Numbers) u kome glumi problematičnog momka, pored iskusne Sandre Bulok (Sandra Bullock), sa kojom je nakon ovog filma bio u ljubavnoj vezi. Ipak, ono što ga je vinulo u sam vrh Holivuda jeste glavna uloga u filmu “Beležnica” (The Notebook) , gde igra siromašnog momka koji se zaljubljuje u bogatašicu, koju glumi Rejčel Mekadams (Rachel Mcadams).

Slika 157 U krevetu sa... Rajanom Goslingom

Nezaboravna scena iz filma “Beležnica”

Ovom ulogom je osvojio srca gotovo svih pripadnica lepšeg pola i postao jedan od najpoželjnijih neženja Holivuda. Pokazalo se da ima slabost prema koleginicama, jer je posle ovog filma započeo strasnu vezu sa Mekadamsovom, za koju su mnogi predviđali da će se završiti brakom. Međutim nakon tri godine, ovaj par se razišao, a Rajan je izjavio da je Rejčel jedna od najvećih ljubavi u njegovom životu. Još uvek mnogi pamte čuveni poljubac iz “Beležnice” koji je, između ostalog, dobio MTV nagradu za najbolji poljubac godine.

Fascinantno je to, da je Rajan posle samo jednog uspešnog filma dostigao toliku popularnost. Igrao je u još nekoliko filmova koji nisu dostigli uspeh “Beležnice”, a imao je čak i trogodišnje odsustvo sa velikog platna. Ipak, vratio se u velikom stilu filmom “Ta luda ljubav” (Crazy, Stupid, Love) gde igra slatkorečivog ženskaroša i gde izgleda bolje nego ikad.

Slika 244 U krevetu sa... Rajanom Goslingom

Izgled koji ostavlja bez daha

Malo je poznato da je ovaj zgodni glumac ujedno i muzičar. Pored toga što dobro peva, on svira i nekoliko instrumenata, a sa jednim prijateljem osnovao je rok grupu koja se zove Dead Man’s Bones. Kritičari nisu bili baš blagonakloni prema njegovoj muzičkoj karijeri, ali on ne haje mnogo i nastavlja da pravi planove u vezi sa muzikom. Pored ovog “izleta” u muzičke vode, Rajan je i vlasnik marokanskog restorana na Beverli Hilsu, u kome aktivno učestvuje u kreiranju jelovnika, a povremeno i radi kao konobar.

Slika 3 U krevetu sa... Rajanom Goslingom

Lep, zgodan, otmen

Mnoge lepotice su prošle kroz njegov krevet, među kojima su glumice Blejk Lajvli (Blake Lively) i Olivija Vajld (Olivia Wilde) ali ipak, ona koja se zadržala jeste latino bomba Eva Mendez (Eva Mendes). Njih dvoje su već godinu dana u vezi i kako se priča, veoma su zaljubljeni. Eva je šest godina starija od njega, ali njemu to ni najmanje ne smeta, a njoj verovatno imponuje što je u tridesetosmoj maznula jednog od najpoželjnijih frajera na svetu.

Izvori fotografija: styleforum.net, gossipdavid.com, dailycaller.com, coolpapae.com


Sofija Mićović završava Fakultet za medije i komunikacije. Voli mogućnosti koje nam savremeno doba pruža u komunikaciji, ali se ne odriče ni onih starih. Filantrop, avanturista, sanjar, hedonista. Planira da obiđe celu zemaljsku kuglu i nauči što više jezika, a večiti optimizam koristi da svet učini boljim mestom za život.

Comments