Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

U krevetu sa… Robijem Vilijamsom

U krevetu sa… Robijem Vilijamsom

Ne, nećemo vam servirati njegovu životnu priču, niti nabrajati brojne nominacije i nagrade. Ovog puta ćemo ga razotkriti do kože i strpati u krevet. Neponovljivog Robija Vilijamsa (Robbie Williams).

4954379322 c803e4f182 U krevetu sa... Robijem Vilijamsom

He's sexy, and he knows it.

Neodoljivi Englez, Robert Peter “Rob” Williams, rođen je 13. februara 1974. godine. Prodao je preko 70 miliona ploča širom sveta, i time uživa status jednog od “najprodavanijih muzičara”. Uvrstili su ga u britansku Kuću slavnih (UK Hall Of Fame) 2004. godine. Za to mu “skidamo kapu”, ali ono što najviše volimo kod njega jesu nevaljali pogled, predivan glas i neverovatna harizma kojom prosto guši.

Način na koji komunicira sa publikom, spontanost koja izbija iz svake pore njegovog bića vešto koketira sa granicom nemarnosti i bezobrazluka, i nama se to dopada. Delio je strastvene poljupce sa Deril Hanom (Deryl Hannah) u spotu za “Feel”, kao i uživo, na sceni, sa devojkom iz publike tokom fantastičnog koncerta 2003. godine u Nebvortu (Knebworth, London, UK). Ovaj ultrašmekerski potez ostavio je sve bez reči, dok je Robi nonšalantno i zavodljivo nastavio da “skakuće” po sceni. Način na koji on to radi – niko drugi ne može!

Serija ovih koncerata u Nebvortu zabeležena je kao najveći muzički događaj u istoriji Velike Britanije, okupivši preko 375,000 ljudi tri dana zaredom. Robi je na sceni pravi majstor – otvara dušu i srce, oduševljava prokleto iskrenim monolozima i otkriva pravog dečaka u sebi, bacajući se u publiku, skačući na bini i zabavljajući čak i bend koji ga prati.

Droga, cigarete, fenomenalna muzika koju stvara, jedinstveni tekstovi koje piše, “ležeran” imidž, smisao za humor, stav, način na koji drži mikrofon i kreće se scenom, uloge koje neustrašivo “odigra” u svojim muzičkim spotovima – i više je nego dovoljno razloga da ga svaka žena poželi u svom krevetu, uprkos njegovoj zavisnosti od narkotika i pričama o mentalnim poteškoćama.

Robbie+Williams+x 556fce36 U krevetu sa... Robijem Vilijamsom

"So unimpressed, but so in awe, such a saint - but, such a whore. So self-aware, so full of shit, so indecisive, so adamant."

Koktel muževnosti i samouverenosti, uz pravu dozu neposrednosti, čine jednog muškarca neodoljivim. Ako na sve to dodate fantastičan i prepoznatjiv glas kakav Robi ima, jasno je da ima mnogo žena koje mu nisu odolele. Nažalost, svima nam je slomio srce oženivši se Ajdom Fild (Ayda Field), američkom televizijskom glumicom, u avgustu 2010. godine. Da li je uspela da smiri njegov nestašni duh?

robbie2 U krevetu sa... Robijem Vilijamsom

Bad boy or not?

Sve smo opčinjene tom prefinjenom dozom “bezobrazluka” kojom nas iznova i iznova očarava. Nepredvidivi buntovnik, neki bi još rekli “alfa mužjak”, možda je svoje nemirno srce predao samo jednoj ženi, ali će još dugo raspaljivati našu prljavu maštu. Za kraj, uživajte u taktovima jedne od najlepših pesama našeg omiljenog buntovnika:

“… as the feeling grows,

she breathes flesh to my bones,

and, when love is dead,

I’m loving angels instead…”


 

Tamara Ognjanović, student pedagogije i perfekcionista do ludila, dan ne započinje bez ledenog ness-a i muzike, koja je njen smisao života i, po njenom mišljenju, definiše osobu. Zna napamet ceo serijal “Prijatelja”, koji su joj najbolji sedativ. Veruje u moć pogleda. “I don’t like defining myself. I just am” kaže i citira njenu večnu inspiraciju, Britney Spears.

Editors choice