5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ne, nećemo vam servirati njegovu životnu priču, niti nabrajati brojne nominacije i nagrade. Ovog puta ćemo ga razotkriti do kože i strpati u krevet. Neponovljivog Robija Vilijamsa (Robbie Williams).

4954379322 c803e4f182 U krevetu sa... Robijem Vilijamsom

He's sexy, and he knows it.

Neodoljivi Englez, Robert Peter “Rob” Williams, rođen je 13. februara 1974. godine. Prodao je preko 70 miliona ploča širom sveta, i time uživa status jednog od “najprodavanijih muzičara”. Uvrstili su ga u britansku Kuću slavnih (UK Hall Of Fame) 2004. godine. Za to mu “skidamo kapu”, ali ono što najviše volimo kod njega jesu nevaljali pogled, predivan glas i neverovatna harizma kojom prosto guši.

Način na koji komunicira sa publikom, spontanost koja izbija iz svake pore njegovog bića vešto koketira sa granicom nemarnosti i bezobrazluka, i nama se to dopada. Delio je strastvene poljupce sa Deril Hanom (Deryl Hannah) u spotu za “Feel”, kao i uživo, na sceni, sa devojkom iz publike tokom fantastičnog koncerta 2003. godine u Nebvortu (Knebworth, London, UK). Ovaj ultrašmekerski potez ostavio je sve bez reči, dok je Robi nonšalantno i zavodljivo nastavio da “skakuće” po sceni. Način na koji on to radi – niko drugi ne može!

Serija ovih koncerata u Nebvortu zabeležena je kao najveći muzički događaj u istoriji Velike Britanije, okupivši preko 375,000 ljudi tri dana zaredom. Robi je na sceni pravi majstor – otvara dušu i srce, oduševljava prokleto iskrenim monolozima i otkriva pravog dečaka u sebi, bacajući se u publiku, skačući na bini i zabavljajući čak i bend koji ga prati.

Droga, cigarete, fenomenalna muzika koju stvara, jedinstveni tekstovi koje piše, “ležeran” imidž, smisao za humor, stav, način na koji drži mikrofon i kreće se scenom, uloge koje neustrašivo “odigra” u svojim muzičkim spotovima – i više je nego dovoljno razloga da ga svaka žena poželi u svom krevetu, uprkos njegovoj zavisnosti od narkotika i pričama o mentalnim poteškoćama.

Robbie+Williams+x 556fce36 U krevetu sa... Robijem Vilijamsom

"So unimpressed, but so in awe, such a saint - but, such a whore. So self-aware, so full of shit, so indecisive, so adamant."

Koktel muževnosti i samouverenosti, uz pravu dozu neposrednosti, čine jednog muškarca neodoljivim. Ako na sve to dodate fantastičan i prepoznatjiv glas kakav Robi ima, jasno je da ima mnogo žena koje mu nisu odolele. Nažalost, svima nam je slomio srce oženivši se Ajdom Fild (Ayda Field), američkom televizijskom glumicom, u avgustu 2010. godine. Da li je uspela da smiri njegov nestašni duh?

robbie2 U krevetu sa... Robijem Vilijamsom

Bad boy or not?

Sve smo opčinjene tom prefinjenom dozom “bezobrazluka” kojom nas iznova i iznova očarava. Nepredvidivi buntovnik, neki bi još rekli “alfa mužjak”, možda je svoje nemirno srce predao samo jednoj ženi, ali će još dugo raspaljivati našu prljavu maštu. Za kraj, uživajte u taktovima jedne od najlepših pesama našeg omiljenog buntovnika:

“… as the feeling grows,

she breathes flesh to my bones,

and, when love is dead,

I’m loving angels instead…”


 

Tamara Ognjanović, student pedagogije i perfekcionista do ludila, dan ne započinje bez ledenog ness-a i muzike, koja je njen smisao života i, po njenom mišljenju, definiše osobu. Zna napamet ceo serijal “Prijatelja”, koji su joj najbolji sedativ. Veruje u moć pogleda. “I don’t like defining myself. I just am” kaže i citira njenu večnu inspiraciju, Britney Spears.

Editors choice