Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pročitati ovde.

Scenario u mojoj glavi:

Saša: Ti ni na pamet nisi pala mi
kad sam svoje noći lude trošio na njih
ti ni na pamet nisi pala,
a jedina si vredela od svih!

Ja: Ma, idemo do mene!

Saša ima tek 26 godina. Diplomirani je inženjer zvuka. Iza njega je dosta hitova, a devojčice ga obožavaju. Snimio je duete sa seks bombama estrade: Eminom Jahović i Nikolinom Pišek, i doveden u vezu sa Natašom Bekvalac, voditeljkom Marijanom Mićić, manekenkom Jovanom Kovković koja je u njegovom spotu. Kako se priča, Nataši je napisao i pesmu “Da me slomiš za kraj” koju izvodi Nemanja Radonjić. Ljubomorne smo!

U horoskopu je Lav. Omiljeni pevači su mu Oliver Dragojević i Majkl Džekson (Michael Jackson), a pevačica Maraja Keri (Mariah Carey).

Kako je sve počelo?

Njegov otac je imao klavijaturu i godinama pokušavao da pogodi akorde, a naš Saša je na zaprepašćenje oca to uspeo iz prve! Nije imao ni pet godina. Roditelji su odveli oba sina, i Sašu i Radeta, u muzičku školu “Kosta Manojlović” blizu njihovog doma u Zemunu, tu su saznali da su im oba sina apsolutni sluhisti. Od sedme godine kreće na odsek za klavir, i svoje vreme, umesto igranju sa drugom decom, posvećuje muzici.

Savršen poklon, klavijaturu i mikrofon, dobio je od svojih roditelja. Od tada sve intenzivnije svira i peva, u inat komšijama. Roditelji su bili protiv toga da tezgari pre nego što upiše akademiju, ali eto sasvim iznenada propevao je u piceriji u svom kraju sa 16. godina. Pokazao se fenomenalno i oduševio prisutne.

Sledeći korak je bio poznati beogradski splav “Hrabro srce”. U početku Saša je pevao utorkom, kasnije su mu vlasnici splava poverili zabavljanje gostiju petkom – svi znamo šta znači petak veče. Saša se odlično pokazao, nije bilo lako, radio je sam, ali je uspešno započeo karijeru. Otac mu postaje menadžer. Sada puni najpoznatije klubove, što prestonice što daljih mesta.

Prvi bitniji javni nastup imao je 2004. na festivalu “Sunčane skale”, nastup sa pesmom “Pakao i raj” mu je doneo popularnost. Nakon toga sledili su singlovi “Jedina si vredela”, “Korak do dna”, “Ruka za spas”.

U orbitu popularnosti vinuli su ga dueti: “Još ti se nadam” sa srpskom Penelope, Eminom Jahović, a zatim i sa hrvatskom lepoticom Nikolinom Pišek hit “Idemo do mene”.

Posebno romantične pesme su mu “Mila” i “Kako posle nas”. Mnoga ženska srca uzburkao je njima.

Planovi na ljubavnom i životnom polju

Kakvu devojku želi:

“Sviđaju mi se umiljate devojke, ženstvene, koje to pokazuju, ne volim one hladnog srca i rezervisane, s njima ne bih mogao da funkcionišem. Moja prva veza na neki način je bila takva, devojka nije umela da ispolji ljubav kao što sam ja voleo. Ali bio sam mlad. Volim maze i žene od poverenja na koje mogu da se oslonim u svakom trenutku, da ne moram da brinem gde je i šta radi. Ne razmišljam još o porodici, iako ne smatram sebe nezrelim i nesposobnim da sutra hranim svoju ženu i decu. Znam da ću biti divan otac, decu mnogo volim, hteo bih da ih imam mnogo.”

Sebi i porodici želi ono najbitnije:

“U budućnosti, može zvučati kao kliše, ali samo želim zdravlja svojoj porodici, ne bih voleo da ikad pate. Sebi bih poželeo neku Marakanu ili Ušće. Lagano, ne žurim ja nikuda, imam tek 26 godina.”

Dragi Saša, želimo ti sve najbolje, a ja imam još samo nešto da te podsetim:

Izvor fotografija: instagram.com


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments