Čućete uzdisaje, tužne i čežnjive. Uočićete poglede, gladne i strastvene. Primetili ste ga sigurno (pogotovo ženska populacija) kako u nekoj od mnogobrojnih sapunica spašava glavnu heroinu i svojim neodoljivo punim usnama poklanja poljubac glumici kojoj u tom trenutku zavide gotovo sve gledateljke sa malih ekrana. Jedino se postavlja pitanje da li ovaj zavodnik glumi, šepuri se modnim pistama ili naprosto na svakom koraku slama ženska srca. Bez sumnje, ovaj slatkiš ostavlja bez daha.

Gospodin Vilijam Levi (William Levy) mami svojom pojavom. Meksički Bred Pit rođen je 29. avgusta 1980. godine. Kao tinejdžer, uspeo je da pobegne sa rodne Kube u Ameriku (sreća za ove silne žene) i tamo počeo da kuje planove o svojoj budućnosti. Sa velikom dozom ambicije, ovaj lepotan je u početku pokazivao sklonost ka sportu, da bi se kasnije uz podršku najbližih opredelio za glumu. I mi smo mu beskrajno zahvalne na tome! Nema potrebe nametati dokaze o njegovom šarmu i stavu. I pogledu nevinog dečaka koji vas dotiče. Nebitno je gde vas dotiče, bilo da je srce u pitanju ili nešto drugo. Biti imun na svaki njegov pokret, reč ili osmeh gotovo je nemoguće. Aj, probajte, ako možete.

SLIKA 11 U krevetu sa... Vilijamom Levijem

Osmeh je njegov zaštitni znak!

Ovaj srcelomac je sa svojih 30 godina uspeo da kroz gotovo svaku meksičku telenovelu poljubi, obrlati, zavede, a bogami i rasplače devojku koja bi mu zapala u ruke. I mi tražimo njegovo naručje, makar da san nakratko postane java. Pored toga što glumi perfektno (priznajte da tema serije nije toliko zanimljiva ukoliko Vilijam u jednoj epizodi ne skine svoju košulju), ovaj markantni gospodin redovno šeta trbušnjake na revijama ili krasi naslovne strane modnih magazina. Da, ima te divne zelene oči, ta još divnija puna, sočna usta, a njegove proporcije ne treba posebno naglašavati.

SLIKA 2 U krevetu sa... Vilijamom Levijem

Čik pokušajte da zaobiđete ovu sliku

Na prvi pogled može vam se učiniti kao stidljiv i povučen muškarac, ali on za sebe kaže da upravo i jeste takav. Ili je to samo dobro smišljena laž? I da nije, ne zameramo mu. Muškarac je u pravom smislu te reči. Još kakav. Ne važi za ličnost koju ćete svakodnevno gledati na stranicama trač magazina, ali zasigurno njegove obožavateljke bivaju oduševljene činjenicom da se posvađao ili (ako ima nade) raskinuo sa svojom trenutnom ženom Elizabet Gutjerez (Elizabeth Gutiérrez).

William Levy y Elizabeth Gutierrez besandose U krevetu sa... Vilijamom Levijem

I ko sad njoj ne bi pozavideo?

Kako i sam kaže, njegovi najlepši trenuci vezani su za rođenje sina i kćerke koje neizmerno voli, ali uporno izbegava komentare na konto nestašluka koji mu se dese na pauzama između snimanja serija. Na primer, da voli da švrlja sa koleginicama, preferirajući isključivo crnke, mada muški organ (mozak) ne bira boju kose. Tako inače to biva, bar kod Vilijama.

Već godinama unazad, ovaj macan proglašavan je te za najlepšeg, te za najzgodnijeg, te za ovog, te za onog. Ali, naglasak je na reči samac. Neka tako i ostane.

Da li je potrebno spomenuti broj meksičkih sapunica u kojima je glumio? Podrazumeva se njegova glavna rola i momenat istinske sreće ne njegove izabranice, već pre svega ushićenih gledateljki koje pogledom prate liniju njegovih mišića i usana koje se spuštaju na njeno telo. I posle, ko vam je kriv kad sutra ne možete da se skoncentrišete na posao?

Da je popularan i poželjan, govori činjenica o njegovom angažovanju u brojnim reklamnim kampanjama i muzičkim spotovima. Pa tako se Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) osladila njime u spotu ”I`m into you”. Čini se da je upravo njemu posvetile te stihove.

Sve mu je oprošteno. I afere, i slasni poljupci koje daruje svojim izabranicama, i mrdanje guzom dok nosi one njegove uske pantalone, i svaki komad odeće koji rascepa u ljubavnom zanosu sa glumicama (a rado bismo požele da smo na njihovim mestima). Sve dok je Vilijam na malim ekranima, ženska populacija može da se opusti. I da mašta o njegovim usnama. I tako u krug. Sve do momenta zauzimanja mesta u njegovom toplom krevetu. Nema dalje. E, Vilijame, Vilijame…

SLIKA 4 U krevetu sa... Vilijamom Levijem

''We're into you!''


Bojana Andrić je večiti zaljubljenik u knjige Nore Roberts i Paula Koelja. Voli da voli, bez ograničenja i predrasuda. Dan joj nije potpun bez taktova dobre pesme, osmeha najdražih, jagoda, sladoleda, sladoleda sa jagodama, popodnevne dremke, maženja, češkanja. Odbijaju je ljudska glupost, ograničenost i lenjost. Omiljena, do skoro usvojena parola: “Mene ne zanima šta vi mislite o meni, jer ja o vama ne razmišljam uopšte” (Coco Chanel).

Comments