Mladi Efron (Zac Efron) ispunio je mnoga ženska očekivanja, iako se u početku nije tako činilo. Odgovaraju mu uloge zaljubljenog osobenjaka, a u privatnom životu je slab na devojke sa crnom kosom. Njegov poslednji snimljeni film govori o lepoti jedne ljubavi, požrtvovanju i srećnoj devojci koju je zavoleo jedan čudni romantik. Vredi pogledati ovaj film.

Klinac koji je svojim talentom, a pre svega, glasovnim mogućnostima ostvario svoje snove, danas se smatra jednim od najpoželjnijih muškaraca na planeti. U svakom smislu. Od početka predan karijeri, smatrao je da jedini put kojim se osvaja cilj jeste onaj na kome iskušavaš sebe i boriš se sa sopstvenim manama. Mora se priznati da ovaj lepotan već uveliko radi na tome.

Slika 1 U krevetu sa U krevetu sa... Zekom Efronom

I sad vi kažite da nije neodoljiv

Bilo da ga zamislite u ulozi luckastog kurira, savesnog vojnika ili predanog ljubavnika, Zek je izuzetno vešt i odgovoran umetnik. Rođen krajem 1987. godine, danas ne uspeva da se sačuva od bliceva svojih obožavatelja. Većina ga i dalje zbog njegovih godina smatra dečakom, ali stas, glas i gluma pokazuju drugačiju sliku.

Slika 2 U krevetu sa U krevetu sa... Zekom Efronom

Ljubav koja je trajala skoro šest godina

Iako iza sebe još nema dugačak spisak filmskih i pozorišnih ostvarenja, Zek je i te kako poznat po svojoj dugogodišnjoj ljubavnoj vezi sa Vanesom Hadžens (Vanessa Hudgens). Par koji je bio omiljen javnosti, prekinuo je romansu navodeći kao razloge svog raskida prezasićenost i naviku koja je već duže vreme postojala među njima. Međutim, interni izvori govore drugačije. Zek je izgleda bio malo nevaljao, pa je često bio u kontaktu sa svojim koleginicama sa snimanja, pokušavajući da nadoknadi Vanesine poljupce i milovanja. E, Zek, Zek…

Slika 3 U krevetu sa U krevetu sa... Zekom Efronom

Voli da "švrlja", a to uspešno radi i u filmovima

Često je proglašavan za najstilizovaniju javnu ličnost u Holivudu. Takođe, proglašavan je i osobom koja je u poslednjih par godina napredovala na poslovnom planu. A, proglašavan je i za najpoželjnijeg američkog tinejdžera. Najpoželjniji je jer se u kratkom roku pretvorio u divnog, neodoljivo zgodnog i šarmantnog muškarca.

Slika 4 U krevetu sa U krevetu sa... Zekom Efronom

Lep i kad je ozbiljan

Nekoliko puta nominovan je za Oskara, međutim, mnogi kritičari smatraju da za njega karijera tek počinje. Proslavio se zahvaljujući filmu “Srednjoškolski mjuzikl” (High School Musical) gde u ulozi Troja pokušava da osvoji srce mlade Vanese. Par je na ovom setu započeo svoju ljubavnu priču, a javnost je bila oduševljena njihovom pojavom i harizmom kojom zrače. Takođe, u ostvarenju “Ponovo 17” (17 Again) Zek se vraća u tinejdžersko doba otkrivajući sopstvene greške i poteze koji su mu promenili život. Krajem prošle godine u filmu “Nova godina u Njujorku” (New Year’s Eve) pojavljuje se u ulozi simpatičnog kurira, nezaustavljivog i upornog muškarca koji želi da ostvari snove jednoj dami. Mnogi već sa nestrpljenjem očekuju romantičnu komediju pod nazivom “Dečak od papira” (The Paperboy), pogotovo ženska populacija kako bi “naparila oči” i uverila se u Zekove čari i sposobnosti.

Slika 5 U krevetu sa U krevetu sa... Zekom Efronom

Kada su ga uhvatili u nezgodnom momentu, niko mu na tome nije zamerio

Mnogi će reći da je on dete. Možda po godinama, ali ne i po fizičkom izgledu. Mnogi osporavaju njegov glumački talenat, ali lepši pol sve negira i iskreno pokazuje interesovanje za njegovu seksi figuru koja isijava šarmantnošću i neverovatno savršenim osmehom. Nije tajna da Zek voli da otkriva svoju mišićnu masu, pogotovo ako je izlaganje vrućinama nesnosno. Tada, na scenu stupa ovaj srcelomac, rashlađujući vaša maštarenja i pareći vaše oči telom koje se prosto traži u nečijoj postelji. Čuj nečijoj – svačijoj! Želimo mu još mnogo uspešnih filmova i vrućih scena u njima, a srećnici koja bude zarobila njegovo srce sa dozom zavisti poželećemo dug, srećan i berićetan život.

Slika 6 U krevetu sa U krevetu sa... Zekom Efronom

Iskren osmeh i tople plave oči upotpunjuju njegovu ličnost

Prethodne tekstove iz serijala “U krevetu sa…” možete pronaći ovde.


Bojana Andrić je večiti zaljubljenik u knjige Nore Roberts i Paula Koelja. Voli da voli bez ograničenja i predrasuda. Dan joj nije potpun bez taktova dobre pesme, osmeha najdražih, jagoda, sladoleda, sladoleda sa jagodama, popodnevne dremke, maženja, češkanja. Odbijaju je ljudska glupost, ograničenost i lenjost. Omiljena, od skoro usvojena parola: “Mene ne zanima šta vi mislite o meni, jer ja o vama ne razmišljam uopšte” ( Koko Šanel)

Comments