Nova godina je vreme kada donosite najvažnije odluke, a rezimirate dostignuća i ostvarenja iz prethodne. Takođe, to je period slavlja, trenutaka koje provodimo sa našim najmilijima ali i vreme kada trebamo da mislimo na sebe, prvenstveno na svoje zdravlje i top formu jer ne kaže se uzalud da zdravlje na usta ulazi. Kako biste početkom godine bili negovani i zdravi iznutra, potrebno je da konzumirate i zdravu hranu, a Basket je tu da vam sve to olakša. Basket fini pekarski proizvodi u svom sastavu sadrže različite vrste integralnog brašna te sa pravom možemo reći da su bogata biljnim vlaknima koja su potrebna našem organizmu. Ona  pomažu u održavanju idealne telesne težine, našem telu daju osećaj sitosti , a zahvaljujući svojim složenim ugljenim hidratima koje sadrže pomažu organizmu da brže sagori kalorija.

Basket Cestitka I u Novoj godini grickajte zdrave Basket proizvode

Bez bojazni da ćete se ugojiti slobodno grickajte integralne štanglice sa suncokretom, jer seme ove biljke je izvor mnogih hranljivih sastojaka korisnih za zdravlje. Bogato je kalijumom, kalcijumom, gvožđem, magnezijumom, cinkom, vitaminima B1, B3, E i beta karotinom. Suncokret je koristan u vreme posta i nezaobilazan je sastojak vegetrijanske ishrane.

Tu su i nezaobliazne integralne štanglice sa semenom bundeve, pecivo sa dimljenim sirom koje je savršen izbor za užinu, hrskave ovsene pločice koje  su odličan izvor energije za svakodnevne i sportske aktivnosti, štapići sa spletom, kao i heljdine hrskave pločice koje su zamena broj jedan za slatkiš koi svi obožavamo-čokoladu.

 

Comments