WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Jednostavni trikovi da ubrzaš metabolizam i pripremiš telo za leto

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Od prvog juna u robnoj kući IKEA Beograd dostupna je ograničena kolekcija FÖRNYAD koja slavi moderan tinejdžerski život. Kolekcija je rezultat saradnje kompanije IKEA  sa Sarom Andelman, kreativnom direktorkom nekad poznatog pariskog butika colette kao i njujorškim dizajnerom Craigom Redmanom, tvorcem jedinstvenog alter ega, pod imenom Darcel Disappoint.

large PH160077 U robnu kuću IKEA Beograd stiže FÖRNYAD – razigrana kolekcija koja slavi moderan tinejdžerski život

Zabava i moda su sastavni deo svakog proizvoda ove kolekcije, koja istovremeno kombinuje najbolje iz oba sveta ovog kreativnog dvojca: plavu boju, kao zaštitni znak  butika colette kao i jajoliki, jednooki lik Darcela Disappointa s monoklom. Tako stolica ili tepih FORNYAD poprimaju oblik ovog razigranog lika, a IKEA klasici, kao što su sofa KLIPPAN i torba FRAKTA, obogaćeni su novim uzorcima, plavim colette tačkicama i Darcelovom ikonom.

large PH159884 U robnu kuću IKEA Beograd stiže FÖRNYAD – razigrana kolekcija koja slavi moderan tinejdžerski život large PH159887 U robnu kuću IKEA Beograd stiže FÖRNYAD – razigrana kolekcija koja slavi moderan tinejdžerski život

“Život čine usponi i padovi, a uzorak koji sam razvio za torbu FORNYAD odražava upravo to. IKEA torba je postala kultni proizvod i bilo je vrlo zabavno poigrati se njom i dodati sopstvenu perspektivu. Imam puno plavih IKEA torbi kod kuće i koristim ih za neke – ne tako glamurozne radnje – kao što je pranje veša, ali uz novi dizajn torba može da se koristi podjednako i uveče i kada želite da izgledate cool dok šetate gradom i nosite sveže namirnice”, opisao je redizajniranu torbu Darcel, kodizajner kolekcije.

Kolekcija uključuje i luckasti, ali funkcionalan tepih koji odgovara različitim domovima i prostorijama u njemu, ali i zabavne dodatke, poput ranca, pribora za radni sto, kutija za odlaganje, vešalica kao i torbi za laptop. FORNYAD plišana igračka, ukrasne samoljepljive trake i tkanine kao i pernice, osvojiće sve tinejdžere, ali i one koji se tako još uvek osećaju.

large PH159892 U robnu kuću IKEA Beograd stiže FÖRNYAD – razigrana kolekcija koja slavi moderan tinejdžerski život

Više detalja o novoj IKEA kolekciji možete pronaći na linku.

Editors choice